Спецпроєкти

У столиці проведуть флешмоб «Велосипедом на роботу»: три причини, чому вам варто долучитися


У четвер, 19 вересня, пройде флешмоб «Велосипедом на роботу», у якому запрошують взяти участь усіх офісних працівників Києва. Перед роботою організатори пропонують учасникам заїхати на Майдан Незалежності. Там з 8:00 до 10:00 на них чекатиме сніданок з круасанами, фотозоною і конкурсами. Флешмоб проходить напередодні Всесвітнього дня без авто, який святкують 22 вересня.

«Ми хочемо, щоб усе більше людей в Україні користувалося велосипедом як транспортом для щоденних поїздок на роботу, навчання чи у справах. Знаємо, що такі зустрічі надихають і заохочують усе більше людей вибирати велосипед замість авто або маршруток. Це не тільки зручно, здорОво, економічно, екологічно, але й весело! Поїздка на роботу велосипедом бадьорить краще за будь-яку каву», – каже директорка U-Cycle (ГО «Асоціація велосипедистів Києва») Анастасія Макаренко.

Ми обрали три основні причини, чому долучитися до флешмобу може бути важливим для вашого благополуччя:

  1. Вчені довели, що їзда на велосипеді збільшує рівень гормонів щастя, підвищує життєвий тонус і продуктивність та загалом покращує якість життя людей у місті.
  2. Для компаній та організацій це чудова можливість для командотворення і створення позитивного корпоративного іміджу.
  3. Пересування велосипедом зменшує затори, шкідливі викиди в повітря та витрати на охорону здоров’я.

Програма зустрічі «Велосипедом на роботу»
7:00–07:30 – старт колон з різних районів Києва для тих, хто не хоче їхати поодинці.
8:00–8:30 – зустріч усіх на Майдані Незалежності, ранкова кава, спілкування, музика.
8:30–8:40 – обрання переможців конкурсів на найкращий діловий велосипедний «лук» та Best Corporate Team.
08:40–8:45 –  традиційне спільне фото.
8:45–10:00 – дружнє спілкування за кавою.

Умови участі: реєстрація

Організатором флешмобу є U-Cycle (ГО «Асоціація велосипедистів Києва»). Партнером події стала страхова компанія «Раритет». Смачний сніданок для учасників флешмобу забезпечить мережа гіпермаркетів «Ашан».

Більше того, у неділю, 15 вересня, у Києві стартують urban cycling tours – новий формат міських велоекскурсій від спільноти U-Cycle, який поєднує велоекскурсію і велошколу з безпеки руху. Більше інформації шукайте тут.

U-Cycle (ГО «Асоціація велосипедистів Києва») – це експертна громадська організація, яка просуває велосипед як безпечний зручний транспорт.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь