Спецпроєкти

В Україні запустили нову ініціативу для стартапів Going Global: про що вона


Платформа TechUkraine запустила нову ініціативу для стартапів: Going Global. Це програма для підготовки до інтернаціоналізації, або ж виходу українських технологічних компаній на міжнародні ринки. Українським стартапам потрібно масштабуватися на глобальні ринки, і запуск нової програми допоможе їм це зробити.

Програма розроблена за кращими міжнародними практиками з використанням досвіду Нідерландів. За словами керівниці напряму Going Global Дебори Фейрламб, українські компанії стикаються із дуже схожими проблемами, що не відрізняються від перешкод, які долають їхні колеги з інших країн.

Ця програма, розроблена DutchBasecamp, нідерландською компанією, яка займається такими стартапами, ґрунтується на досвіді сотень засновників, які успішно масштабували свою компанію на міжнародні ринки.

«Збільшення присутності на міжнародних ринках – це подорож, у якій стартапи часто знають місце призначення, але не всі кроки на цьому шляху є зрозумілими. Going Global допомагає чітко окреслити та визначити кроки, необхідні для успішного виходу на цільові ринки», – повідомляють засновники програми.

Майстер-класи з програми заплановані на жовтень та листопад цього року. Якщо ваша компанія перебуває на стадії масштабування та готова до освоєння нових ринків, слідкуйте за наступним реєстраційним періодом на офіційній сторінці Facebook TechUkraine.

TechUkraine – це нова платформа, орієнтована на підтримку швидко зростаючої технологічної екосистеми України. Вона сприяє співпраці лідерів екосистеми, державних органів та установ, ділових партнерів та донорів для подальшої підтримки технологій і поширення інформації.

TechUkraine з’явилася на основі рекомендацій, зібраних ІТ-сектором під час роботи над
Експортною стратегією для ІТ-сектора на 2019–2023 роки за ініціативи Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.
#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь