Спецпроєкти

Коли благодійність у кайф: український бренд Ozerianko bags презентував проект допомоги безпритульним тваринам


Український бренд Ozerianko bags представив проект, покликаний допомогти безпритульним тваринам. Бренд пропонує замовити будь-яку сумку з каталогу Ozerianko bags з додатковою послугою ручного розпису у вигляді портрету вашого домашнього улюбленця. Уся сума за ручний розпис буде передана до Happy Paw, українського благодійного фонду, який з 2012 року займається допомогою безпритульним тваринам. Приєднатися до проекту може кожен охочий.

«Основою проекту стала особиста історія. У мене був стаффордширський тер’єр Зімфа. Вона вже довгий час не з нами, але моє серце віддане їй, – розповідає авторка бренда Даша Озерянко. – Я не можу уявити своє життя без собак і дуже хотіла взяти нового вихованця з притулку. Після консультацій з кінологами зрозуміла, що такі тварини потребують більше уваги. І людина, яка бере їх, повинна чітко усвідомлювати чималу кількість роботи й відповідальність. На жаль, не всі мають можливість це зробити. Але є інший спосіб допомогти, безпосередньо не забираючи тваринку, – матеріальна підтримка. Рада, що тепер ми можемо зробити відразу дві хороші справи: потішити клієнтів сумкою з індивідуальним розписом і водночас допомогти бездомним тваринам».

Для зйомок кампейну бренд обрав п’ятьох дівчат: Катю Бабкіну, Софію Рожко, Анну-Марію Коваль, Оксану Павленко й Аніту Соловей. Вони знялися у фотопроекті разом зі своїми улюбленими вихованцями – Сравчіком, Еймі, Хендріксом, Ламбадою, Персеєм і Євою.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь