Спецпроєкти

Польська компанія створила безпечний для здоров’я телефон. У чому його особливість?


Польська компанія Mudita презентувала телефон Mudita Pure, який здатний покращити самопочуття його власника. Дизайн телефону виконаний в мінімалістичному стилі і лише з базовим набором функцій. Особливість гаджета полягає в тому, що екран оснащений технологією електронного чорнила, а це значить, що дисплей не випромінює яскравого світла, і створює менше навантаження на очі.

Також не менш цікавою особливістю гаджета є відсутність можливості підключення до Інтернету – в телефоні є тільки стандартний набір програм: календар, калькулятор, ліхтарик, диктофон і музичний програвач. Це зумовлено тим, що головною метою телефону є підтримка ментального і фізичного здоров’я користувача. Більше того, Mudita Pure оснащений спеціальною антеною, яка мінімізує вплив шкідливих радіочастот на організм людини.

Місія компанії виробника – «позбутися тиску на нас соціальних мереж. Ми хочемо допомогти людям побудувати більш здорові і збалансовані відносини з технологіями», – розповів засновник Mudita Міхал Кичинський.

Заряд батареї телефону тримає до двох тижнів. Початкова ціна Mudita Pure становить $ 221.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь