Спецпроєкти

У стилі Рейчел Грін: Ralph Lauren присвятив нову колекцію серіалу «Друзі»


Стилем Рейчел Грін захоплювались усі фанати серіалу. І не дивно, адже Рейчел Грін, персонаж Дженніфер Еністон в серіалі «Друзі», протягом п’яти років працювала в компанії Ralph Lauren. Цікаво, що і сам дизайнер знявся в одному з епізодів.

До 25-річниці прем’єри серіалу модний дім вирішив присвятити йому свою колекцію. Надихнувшись стилем Рейчел Грін, компанія створила колекцію одягу Wear to Work у партнерстві з Warner Bros. Consumer Products.

Лінійка містить вовняні костюми й водолазки, міді- і міні-спідниці із замші, жакети з оксамиту, штучного леопарда та пурпурової короткої шерсті, а також чорні шкіряні штани. Автентичні речі лейбла, як-от костюми в смужку, піджаки з емблемами й аксесуари в стилі кінного спорту, також увійшли до капсульної колекції.«Співпраця з Ralph Lauren дає усім можливість знову зануритися в один з найулюбленіших телесеріалів», – зазначив Френк Берман, виконавчий віце-президент і директор з маркетингу Bloomingdale’s.

Колекція буде презентована в нью-йоркському універмазі Bloomingdale’s 21–22 вересня. Більше того, покупці зможуть зайти за безкоштовною чашкою кави у відтворене кафе Central Perk, де герої серіалу постійно проводили час, та відвідати кабінет Рейчел.

Колекція буде доступна в конкретних магазинах Ralph Lauren та онлайн на RalphLauren.com з 18 вересня.

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь