Спецпроєкти

У Києві відбудеться забіг, дистанцію якого можна подолати разом зі своїм собакою. Зібрані кошти передадуть притулку для тварин


5 жовтня на території ВДНГ під час Wizz Air Kyiv City Marathon уперше відбудуться забіги із собаками Dog Chow Run і Dog Chow Walk. Кожен охочий зможе вийти на старт зі своїм чотирилапим другом і подолати дистанцію в 3 або 5 км.

Цей захід дозволить бігунам не лише весело провести час зі своїми улюбленцями, але й долучитися до доброї справи. Забіги організовуються у співпраці з Благодійним фондом Happy Paw, і 50 грн від кожної реєстрації буде переказано на вакцинацію тварин у притулках Київської області.

У марафоні зможуть взяти участь бігуни віком від 14 років. Згідно з правилами заборонено використовувати повідок-рулетку та суворі нашийники – чотирилапих друзів бігуни вестимуть на шворці. Якщо ж собака у переліку небезпечних порід, то обов’язково має бути в наморднику.

У такий спосіб марафон прагне привернути увагу до проблеми вакцинації тварин, адже вакцинація – єдина можливість повністю захистити тварин , які мешкають у притулках, від смертельно небезпечних хвороб. Собаки, які братимуть участь у забігу, повинні пройти ветеринарне обстеження в день отримання стартового пакету у місці його видачі.

Дата забігу: 5 жовтня
Локація: ВДНГ

Реєстрація:

Dog Chow® Walk: https://kyivmarathon.org/race/walk-with-dogs-3-km/
Dog Chow® Run: https://kyivmarathon.org/race/dog-chow-run-5-km/

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь