Спецпроєкти

Amazon продає маленькі котеджі, які можна збудувати самостійно


Користувачі Amazon можуть придбати комплекти інструментів та матеріалів, щоб самостійно збудувати собі будиночок на кшталт котеджу.

Крихітні будинки, які зазвичай займають площу менше 500 квадратних футів, набувають все більшої популярності в умовах зростання витрат на нерухомість. Amazon представила можливість придбати комплекти, які надають основні матеріали та інструменти для створення таких будиночків.

На сайті можна обрати вподобану модель будинку і замовити онлайн. Також, можна самостійно обрати розмір – від 46 м² і більше. Більшість будинків виготовлені з дерева компанією Allwood.

Крихітні будинки Allwood зазвичай коштують від 8000 до 50 000 доларів, залежно від розміру конструкції.

Єдине, вам може знадобитися зовнішня експертиза для будівництва. Хоча більшість цих комплектів для будинків мають дошки для підлоги, вони не представляють матеріали для фундаменту, який забезпечує безпеку та стабільність будинку.

Компанія також продає інші доступні конструкції, включаючи будинки на колесах та комплекти для побудови власних будинків, які набагато більші, ніж ті, які можна вважати «крихітними».

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь