Що я пропустив/-ла на бар-шоу BAROMETER 2019?
З 27 по 29 вересня в українській столиці у КВЦ «Парковий» відбулося наймасштабніше бар-шоу «BAROMETER International Bar Show 2019», яке відвідало близько 15 500 гостей. Розказуємо, що там було і що важливого ти пропустив/-ла.
Це вже четвертий BAROMETER, і щороку бар-шоу набирає обертів. Цього разу на одному майданчику зібралося 24 бари з Греції, Сингапуру, ОАЕ, Франції, Великобританії і навіть з Гуанджоу та Макао. Гості BAROMETER могли відвідати такі відомі в усьому світі бари, як афінський The Clumsies із джином власного виробництва, сингапурський The Tippling Club, дубайський Zuma та багато інших.
Тема цьогорічного бар-шоу – roots, «коріння». Без глибокого знання історії неможливо формувати майбутні інновації. Тож про історію барної індустрії і не тільки гостям розповідали спеціалісти світового рівня, зокрема Роберт Саймонсон, Саймон Форд, Дієго Феррарі, Філіп Дафф, Пітер Дореллі, Діккі Калімор, Десмонд Пейн та інші. Навіть люди, далекі від барної тематики, могли дізнатися для себе багато цікавого і нового: програму розраховали не лише на спеціалістів, а й на новачків.
Усього протягом трьох днів своїм досвідом поділилося 103 спікери.
Спеціально для BAROMETER 2019 розробили 25 авторських коктейлів. Кожен коктейль мав «зіркове» ім’я свого автора.Частина коштів від їхнього продажу піде на розвиток культурних проєктів, реалізацію яких підтримує Український культурний фонд.