Спецпроєкти

Coldplay анонсував вихід нового альбому в газетах серед оголошень про продаж мотлоху й оренду квартир


Coldplay анонсував вихід свого нового альбому Everyday Life,  розмістивши рекламу серед оголошень про продаж мотлоху й оренду квартир в газетах по всьому світу. Вихід альбому  Everyday Life запланований на 22 листопада.

Також, група надіслала машинописний лист на пошту одному з члену їхнього фан-клубу, в якому повідомляється, що новий альбом складатиметься з двох частин — Sunrise і Sunset.

«Дорогий друже, прошу вибачення, я не дуже добре друкую, сподіваюся,що в тебе все добре. Останні 100 років або близько того ми працювали над тим, що називається «повсякденне життя» (Everyday Life)», — йдеться в листі. Приголомшений шанувальник поділився листом у соціальних мережах, спершу сприйнявши це як фейк.

Перші оголошення з тизером треків з нового альбому гурту зʼявилися в місцевих газетах у північному Уельсі і Девоні. Пізніше повідомлення вийшли в австралійській газеті Sydney Morning Herald, Otago Daily Times у Новій Зеландії і Le Monde у Франції.

Причому в газеті «Північний Уельс» оголошення музикантів розміщувалося поряд з рекламою про продаж сіна та холодильника з морозильною камерою. У газеті «Девон Експрес» анонс опублікований над рекламою про продаж багажника від автомобіля і поруч з оголошенням про оренду квартири.

Оголошення, яке з’являється у виданнях, повідомляє, що новий альбом буде поділений на два розділи під назвою Sunrise and Sunset. Реклама також була помічена в Le Monde під заголовком: “A VENDRE: DOUBLE ALBUM” (Продається: подвійний альбом) та в інших іноземних виданнях.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь