Спецпроєкти

Google представила смартфони Pixel 4 і Pixel 4 XL, якими можна керувати змахом руки


Компанія Google у Нью-Йорку офіційно представила смартфони Pixel 4 і Pixel 4 XL. Вони отримали подвійну камеру, датчик для розпізнавання обличчя та радар для управління жестами.

Смартфон Google Pixel 4 отримав 5,7-дюймовий OLED дисплей з роздільною здатністю Full HD, який підтримує режими HDR, Always On і новий Ambient EQ, який відстежує освітлення та автоматично налаштовує яскравість, і передачу кольору для найбільш комфортного сприйняття інформації.

Смартфони відзначаються здатністю творення високоякісних фотографій і представлені у трьох кольорах — чорний, білий та оранжевий. Головний модуль оснащений 12-мегапіксельним сенсором, системою автоматичного фокусування Dual Pixel, електронною та оптичною системою стабілізації зображення та об’єктивом з діафрагмою f / 1.7.

Камера доповнена функціями штучного інтелекту Pixel Neural Core і власними алгоритмами для покращення зображення. Підтримується можливість запису відео з роздільною здатністю 4K з частотою 30 кадрів в секунду і slow-motion з частотою 120 кадрів в секунду. Додатково камера отримала телефотомодуль з 16-мегапіксельним сенсором. Ще один модуль служить для визначення глибини сцени, що знімається. На лицьовій панелі доступна 8-мегапіксельна камера для автопортретів. Вона доповнена 3D сенсором визначення глибини, який служить і для ефекту боке, і для розблокування смартфона за рахунок розпізнавання особи користувача.

Під дисплеєм розташований радар Soli. Він служить для розпізнавання жестів над поверхнею дисплея. Так, одним змахом руки можна перевірити повідомлення або змінити музичну композицію, не торкаючись екрану.

Смартфони Google Pixel 4 і Pixel 4 XL надійдуть у продаж в США і Європі 22 жовтня за ціною $ 800 і $ 900, відповідно. Модифікації зі сховищем на 128 ГБ будуть коштувати на $ 100 дорожче.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь