Спецпроєкти

Ода мультитаскінгу: Microsoft створила складаний планшет із подвійним екраном


У середу в Нью-Йорку відбулась презентація нової продукції компанії Microsoft, де компанія представила планшет із подвійним дисплеєм Surface Neo.

Представлений пристрій  – це лише прототип, серійний випуск пристрою запланований на 2020 рік. Модель Surface має два екрана замість одного. На кожному екрані можна буде використовувати різні програми. Між екранами є досить великий вільний простір, тому він може складатися.

Діагональ кожного дисплея становить 9 дюймів, для їх захисту використовується скло Gorilla Glass. За словами представника, це «найтонший РС-екран, створений коли-небудь». Кожна частина пристрою має товщину 5,6 мм і важить 655 г. У складеному вигляді гаджет виглядає як ноутбук.

Surface Neo комплектується окремою клавіатурою, а також новим цифровим пером Surface pen. Вони кріпляться до задньої частини планшету за допомогою магнітів. Але клавіатуру можна перевернути таким чином, щоб розташувати на одному з екранів. Можна друкувати і на віртуальній клавіатурі, виведеній на одному з екранів.

Окрім планшету Surface Neo, Microsoft також оголосила його телефонну версію – Surface Duo. Гаджети працюватимуть з новою версією Windows – Windows 10X, яку випустять вже до наступного такого івента Microsoft.

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь