Корейські пиріжки, рамен і коктейлі. На Січових Стрільців відкрився другий «Пян-Се Бар»
Це вже другий заклад з подібною вивіскою у Києві, перший «Пян-Се Бар» відкрився два роки тому на Подолі. Засновник закладу – колишній офіцер російських спецслужб Ілля Богданов, який у липні 2014-го перейшов на бік України, брав участь в Іловайських подіях і в боях за Донецький аеропорт. У 2015 році Ілля отримав українське громадянство.

Ілля Богданов
Новий «Пян-Се» трохи відрізняється форматом: зранку тут роблять акцент на каву, в обідній час – на ланчбокси, а ввечері – на бар із коктейлями. Фішка меню – парові пиріжки пян-се, традиційний корейський фаст-фуд. У «Пян-Се Бар» можна скуштувати пиріжки з яловичною, овочами або з куркою та грибами. Розмір у пиріжків менший ніж в «Пян-Се» на Подолі – щоби було зручніше їсти на ходу.
Крім пиріжків у меню ще можна знайти салати на кшталт моркви по-корейські або салату з битих огірків, смажений рис з овочами, куркою, свининою, яловчиною або креветками, рамен, місо-суп та кілька видів локишини з різними додатками: соба, удон, фунчозу та яєчну локшину.


У барному меню – класичні та авторські коктейлі, пиво, вино та кілька позицій міцного алкоголю. Зокрема, тут можна скуштувати соджу – традиційний корейський міцний напій, який виготовляють із солодкої картоплі та зерна.
Дещо з меню:
- салат із битих огірків – 39 грн
- лошкина соба з овочами та куркою – 89 грн
- пян-се – 39 грн
- рамен зі свининою – 99 грн
- місо-суп – 79 грн
- коктейлі – 129-149 грн
Пян-Се Бар
вул. Січових Стрільців, 81
Facebook