Спецпроєкти

В Україні вручать Волонтерську премію. Ви можете запропонувати номінанта


30 листопада вручать негрошову волонтерську премію за особливий внесок у розвиток волонтерського руху.

Волонтерська премія Євромайдану SOS — це всеукраїнська недержавна нагорода, яка вручається за особливий внесок у розвиток волонтерського руху в Україні «звичайним людям, які роблять надзвичайні речі».

Премія є найпопулярнішою волонтерською відзнакою в країні. Цього року вона відбудеться вже вшосте. Волонтерська премія є негрошовою, покликана підтримати волонтерський рух в Україні, показати суспільству його значення,  та заохотити інших займатися волонтерством.

Незалежне компетентне журі обиратиме трьох лауреатів, історії яких захоплюють найбільше. Проте ми відзначаємо кожного волонтера та волонтерку. До складу журі за 5 років входили видатні українські артисти, волонтери, громадські діячі, як-от Любомир Гузар, Богдан Гаврилишин, Олександра Кольцова, Ахтем Сеїтаблаєв, Олександра Матвійчук тощо. Склад цьогорічного журі поки що невідомий.

Критерії висування номінантів:

– щоденна волонтерська робота або вчинок;

– відсутність належності до керівних позицій у будь-якій із політичних сил;

– неоплачуваність діяльності.

Якщо серед ваших рідних, друзів чи колег є люди, які займаються волонтерською діяльністю. Номінуйте їх! Для цього до 30 жовтня заповніть анкету за посиланням.

Церемонія нагородження традиційно відбудеться 30 листопада. Вхід на церемонію – вільний.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь