Спецпроєкти

Banda збирається у креативний тур по містах України. Ви можете запросити їх до себе


З грудня місяця креативне агентство Banda починає свій Banda Tour по містах України з лекціями про те, якою Банда бачить креативність і чому вона важлива.

«Українці завжди були дуже креативними. Якщо пригадати історію, ми постійно мислили образами. Бо ми ж емоційні, добрі й веселі люди. Креативність — це загалом наш дар. Просто свого часу світом став правити прагматизм і наша природня креативність кудись поділася. Але зараз, на щастя, все змінилося», – ділиться Banda.

«Усе, що ми створюємо, створюємо з думкою про місію Banda: робити креативність важливою в Україні. І ми з командою дуже хочемо закохувати якомога більше людей по всій Україні у творчість. Тому розпочинаємо наш перший Banda Tour».

Першим містом будуть Суми. 7 грудня у Сумах члени Banda розкажуть, як вести проєкти та керувати креативними командами, що таке стратегія та як її зробити, про креатив у дизайні та корпоративну культуру в Банді – проєкт 70 та Батьківський день. Більше інформації – https://www.facebook.com/events/468802160430868/

Усі зустрічі будуть безкоштовними. Щоб запросити Banda у своє місто, пишіть: press@heybanda.com.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь