Спецпроєкти

Вечірні сеанси та авторське кіно: у готелі Bursa на Подолі відкривається камерний кінотеатр


У готелі Bursa на Костянтинівській, 11 відкривається камерний кінотеатр на 42 крісла «КІНО42». Кінотеатр створений за ініціативою засновників Міжнародного фестивалю кіно та урбаністики «86» та готелю Bursa. Відкриття та перший показ відбудеться 4 грудня о 17:0 год. Квитки можна буде придбати у касі кінотеатру або онлайн.

«Ми уявили та створили КІНО42 — прихисток для фільмів та глядачів закритих київських кінотеатрів. Для тих, хто любить ходити в кіно та не любить їздити в торгові центри», – зауважують засновники кінотеатру.

У кінотеатрі показуватимуть незалежне, авторське та українське кіно. «Після закриття трьох кінотеатрів за останній рік авторське кіно в Києві стало бездомним. Ми задумали «КІНО42» як новий дім для кіно; місце, де його не лише дивляться, але й обговорюють, і навіть створюють», — співзасновник кінотеатру Ілля Гладштейн.

У грудні йтиме фестивальне кіно: можна буде подивись українську стрічку «Історія зимового саду», німецьку «Берлінський фейсконтрольник» та грузинсько-шведську «А потім ми танцювали».

У будні дні – 3 вечірніх сеанси на день з 17:00 до 22:00. У вихідні сеанси починатимуться раніше. Квитки можна буде придбати в касі та онлайн.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь