Спецпроєкти

8 термінів, якими описуватимуть стосунки у 2020 році


Сайт знайомств Plenty of Fish проаналізував невдачі, з якими користувачі сайту стикалися в стосунках, і склав список термінів, що характеризують кожну ситуацію.

Fleabagging («збирати бліх») − постійно обирати партнерів, які вам не підходять. За статистикою сайту, до цього схильні 63% жінок і 38% чоловіків.

Dial Toning («телефонний гудок») − дати комусь номер телефону й не відповідати на дзвінки.

Cause-playing («гра в добру справу») − попросити колишнього/колишню про якусь послугу. Наприклад, підписати петицію або проголосувати в конкурсі. За статистикою, найчастіше так роблять люди, яким за 40.

Eclipsing («затемнення») − ситуація, коли людина починає зустрічатися з новим партнером і переймає його/її хобі й інтереси. Наприклад, починає дивитися «Гру престолів».

Exoskeleton-ing («скелет колишнього в шафі») − ситуація, коли «екс» вашого партнера додається до вас у друзі в соціальних мережах або дає знати про себе іншим способом.

Yellow Carding («жовта картка») − критика за невдале залицяння.

Glamboozled («глем-облом») − підготуватися до побачення й в останній момент дізнатися, що інша людина скасувала зустріч.

Typecasting («кастинг за типажем») − вибір партнерів за певним критерієм, наприклад, знаком зодіаку або музичним смаком.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь