Спецпроєкти

HBO Max планує зняти спеціальний епізод серіалу «Друзі»


Стримінговий сервіс HBO Max зараз веде переговори зі сценаристами серіалу «Друзі»  Мартою Кауффман та Девідом Крейнат та виконавцями головних ролей про зйомки спеціального епізоду. Про це пише The Hollywood Reporter з посиланням на власні джерела.
У переговорах беруть участь сценаристи Девід Крейн і Марта Кауфман, усі шестеро головних акторів — Дженніфер Еністон, Кортні Кокс, Лайза Кудроу, Мет Леблан, Метью Пері та Девід Швімер, а також творці комедії NBC з Warner Bros. TV.

Спецвипуск планують розмістити на новій стримінговій платформі HBO Max, запуск якої заплановано на травень 2020 року. Скоріше за все, планується документальна стрічка, у якій розкажуть і покажуть те, як знімався легендарний ситком.

До того ж, Дженніфер Еністон на шоу Еллен Дедженерес  на запитання про продовження серіалу відповіла, що перезапуску серіалу точно не буде. Проте, акторка натякнула на дещо інший формат воз’єднання «Друзів»: «Ми працюємо над дечим. Але ще не знаємо напевно, що це буде. Дуже хочемо, аби все вийшло».

Крім того, цього року «Друзі» святкували 25 років з дня виходу першого епізоду серіалу, який справді став культовим. А нещодавно акторка Дженніфер Еністон, яка виконувала роль Рейчел у серіалі,  зареєструвалась у Instagram, увійшовши у Книгу рекордів Гіннеса. Всього за 5 годин 16 хвилин з моменту створення профілю число її читачів зросло до мільйона.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь