Спецпроєкти

Як одягнутися, щоб не соромно (і не холодно) було роздягнутися: look від українських брендів


У Ліни Костенко є вірш про музу, яка прийшла на осінню зустріч, вдягнута в легесенькі сандалики та плащ, ледь прип’ятий на плечі. Образ музи нікого вам не нагадує? А нам нагадує. Дівчину, що на тоненьких підборах біжить на побачення при +8 на термометрі, вдягнута в легеньку сукню та коротку курточку. #нетребатак

Ми розуміємо, що мати спокусливий вигляд на першому чи сто першому побаченні – нормальне бажання дівчини. Але якщо твоя внутрішня богиня вимагає від тебе луків не по погоді, час звільнити цю «консультантку». І призначити на її місце дует з любові до себе та самоповаги. Тим паче, що сучасні українські бренди одягу пропонують багато варіантів, з яких можна зібрати теплий та привабливий образ для побачення із соулмейтом. 

Ми зібрали для тебе такий лук у чорно-червоній гамі. У ньому ти матимеш стильний та жіночний вигляд і, що важливо, твої ніжки залишаться теплими, а температура тіла триматиметься на позначці 36,6. Навіть якщо після кав’ярні з’явиться бажання прогулятися з хлопцем у парку або ще щось таке!

Найбільш еротичну деталь залишимо на десерт, а почнімо з водолазки з колекції Dumont від бренду DARI CO. Вона мінімалістична та з високим коміром. У складі бабовна, віскоза та еластан, отже сяде і на широкі плечі, як у Саманти із серіалу «Секс і місто», і на надтонку хадідівську талію. До того ж це базовий елемент гардеробу, який здатен доповнити будь-який образ, не залежно від пори року та трендів.

Другий елемент луку це джинсова міді-спідниця від SOLH. Глибокого синього кольору, вона створює збалансований та елегантний силует. Спідниця огорне тебе джинсом, щоб ти, бува, не змерзла, але не сковуватиме твоїх рухів. Бренд виготовляє речі для повсякденного життя, але додає гостроти за допомогою крою.

Гаманець, книжку, пудру, телефон, парфуми, матову помаду та інші потрібні речі ти покладеш до шкіряної сумки від українського бренду INCARNE. Чистий синій колір та лаконічні лінії сумка точно впишеться у мінімалістичний аутфіт. Бренд спеціалізується на виробах зі шкіри. Тому якщо ти людина-тактил (привіт усім, хто фанатіє від соціоніки), то точно оціниш ніжну текстуру шкіри.

Взуття має не тільки зігрівати, але й витримати зливу, сніг, морози та інші вибрики погоди, що можуть зірвати побачення. Пропонуємо тобі розглянути черевички від Dr.Martens або іншу подібну до них модель. Їхня масивність додасть твоєму образу рок-н-рольності та перцю!

Замість короткої та холодної курточки обери теплу та зручну парку від S-сape. Мембранна тканина, що дозволяє тілу дихати, легкий американський утеплювач та ергономічний дизайн зроблять цю річ однією з улюблених в твоєму зимовому гардеробі. Технологічність та соковиті кольори – головні фішки бренду! 

Один червоний комплект білизни Grace від FOX і тобі не соромно роздягнутися. Зачаруєш його, але найголовніше сама в себе ще більше закохаєшся та почуватимешся героїнею пісні Джона Леджена «Tonight (Best You Ever Had)». До того ж, так приємно знати, ЯКА саме на тобі білизна, коли п’єш капучино навпроти коханого, а він про це й гадки не має.

Обкладинка: photo by Eli DeFaria on Unsplash

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь