Спецпроєкти

І сміх, і гріх. 11 історій про сексуальні факапи від наших читачів


У межах тижня сексу на bit.ua наша редакція поспілкувалася з різними людьми та попросила розповісти про їхні факапи в сексі. Одна дівчина зізналася нам, що її найбільший факап полягає в тому, що подібний секс у її житті ще не траплявся. А найкоротша історія про факап у сексі звучала лаконічно: «Не встав».

Натомість ми розповідаємо вам одинадцять інших кумедних історій, які траплялися з людьми під час сексу.

В., 29 років (Київ)

Під час першого сексу з партнером я посоромилася піти в туалет і під час сексу впісялася. Партнер вирішив, що це сквірт і був безмежно щасливий. Я вирішила його не розчаровувати.

Христина, 30 років (Харків)

Якось ми з моїм хлопцем пішли на концерт у нічний клуб. Ми там трохи випили, і нам страшенно закортіло сексу прямо посеред концерту. Ми пішли до туалету, де я одразу опустилася на коліна та почала робити мінет. І в той момент до нас увірвався охоронець клубу, виявилося, що ми забули закрити двері на замок. Виникла секундна пауза, після чого мій хлопець спокійно відсунув охоронця від дверей і сказав: «Закрийте двері, будь ласка, ви нам заважаєте».

Петро, 24 роки (Львів)

Відпочивали якось із подругою у Карпатах. Я встаю рано, близько шостої, і зранку йду прогулятися, поки подруга ще спить. От я вийшов, погуляв у горах, повернувся, і ми з подругою зайнялися ранковим сексом. І все було б круто, якби я, коли повернувся з прогулянки, не залишив двері відкритими навстіж. Оскільки наш номер був прямо коло сходів, то всі, хто спускався на ресепшн і в ресторан, проходили повз наші розчахнуті двері й усе прекрасно бачили.

Оля, 25 років (Київ)

Ми з хлопцем вибралися на пікнік до парку, знайшли затишне місце між деревами й кущами. Я мала на собі пишну сукню, людей у парку було небагато, тому ми вирішили швиденько і тихенько зайнятися сексом. Але повз проходили хлопець із дівчиною, які помітили нас і почали голосно сміятися. Сказати, що мені було соромно — не сказати нічого. До того ж ми зустріли ту пару ще раз, коли виходили з парку, але, гордо піднявши голови, пройшли повз них.

Евеліна, 21 рік (Київ)

Коли я мала років 16, то вирішила вперше віддатися хлопцю, з яким тоді зустрічалася. Ми дивилися фільм «Борат» і пили самогон його діда й нормально так напилися. Потім ми почали кохатися, але хлопець, вочевидь, був сильно п’яний, бо він так і не поцілив у потрібний отвір. Просто поялозив по моїй нозі хвилин десять, потім кінчив, і на цьому все завершилося. Оскільки це був мій перший раз, я вирішила, що все нормально і все так і має бути, просто в нього маленький член, тому я його не відчула. Я була просто щаслива, що втратила цноту. Уявіть собі мій подив, коли справжній момент втрати незайманости стався зі мною через два роки! Адже я думала, що давно вже не цнотлива!

Арсен, 27 років (Фастів)

Якось ми тусили великою компанією і одна парочка закрилася у ванній кімнаті. Спочатку звідти чулося «Блін, чого він такий м’який», а потім «Зроби щось, у мене там дуже сухо». Потім донеслися тяжкі стогони, які перервав крик: «Ааа, ти шо, ненормальний, шо там дере, боляче, аааааа!». Як ми дізналися пізніше, хлопець знайшов якесь мастило у ванній кімнаті, думав, що то лубрикант, а насправді то був якийсь скраб чи то з мікрогранулами, чи то з камінцями.

Маша, 22 роки (Київ)

Ми займалися сексом у туалеті в одному з барів, у найвідповідальнішу мить хлопець притиснув мене до стінки, на якій була поличка із туалетним папером та іншим причандаллям. Я вдарилася головою об цю полицю, і вона гепнулася нам на голови разом з усіма цими штуками. На шум збіглися співробітники бару, і нам довелося перед ними довго виправдовуватися та вибачатися.

Денис, 33 роки (Дніпро)

Якось ми з моєю дівчиною вирішили зайнятися сексом у машині. Роздяглися, знайшли якусь більш-менш зручну позу (бо в машині взагалі-то не дуже зручно це робити). А от вікно закрити забули. І ось така картина: з відкритого вікна стирчить нога моєї дівчини, на ній — її білизна. А поруч, шокована, стоїть моя мама, яка проходила повз по вулиці. Від подиву вона просто оніміла. А потім така: «Денчіку, я там вечерю приготувала,  як закінчиш, розігрій і поїжте з Вікою». Розвернулася та пішла собі геть.

Сергій, 35 років (Харків)

У нас із дружиною стався конфуз, коли я у пориві пристрасті вирішив стрибнути на ліжко. Вона була в моїх обіймах, тож я стрибнув разом з нею. Стрибнув і… промахнувся! Дружина сильно вдарилася головою. Проте це не завадило нам реготати немов скажені.

Катерина, 26 років (Тернопіль)

Якось ми з хлопцем займалися сексом і впали на підлогу. Лежимо, регочемо. А у цей момент заходить його сестра з малою донькою. Мала побачила, що ми на підлозі та сміємося і подумала, що ми граємося. Підбігла до нас і кричить: «Клас, давайте грати!».

Руслан, 36 років (Одеса)

Колись я зустрічався з дівчиною, яка носила окуляри. Вона дуже погано бачила і не знімала їх навіть під час сексу. І от вона робить мені мінет, я відчуваю, що зараз кінчатиму, дістаю член з її рота, щоби кінчити їй на груди. А вона тим часом зриває окуляри і кричить: «Руся, только нє на очкі!».

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь