Спецпроєкти

Маркетинг-інсайди та секрети успішних стартапів: семінар Майкла Трейсі в Одесі


Діджитал змінив усе: від процесу приготування тостів на сніданок до технік ведення бізнесу. Методики та техніки, що працювали впродовж минулого десятиліття і навіть останніх п’яти років, вже вважають застарілими і непродуктивними. То який вихід? Як завжди залишатися в курсі всіх новинок та нововведень?

Навчитися вчитися. Цей навик проголосили головним вмінням 21-го століття. Нашому поколінню потрібно буде перевчатися щонайменше чотири рази протягом життя. А ментори, коучі, тренери – це люди, без яких взагалі не обійтися у нашому столітті.

У будь-якій сфері, зокрема, і у сфері маркетингу, важливо мати ментора, людину, яка буде направляти та навчати фундаментальним аспектам своєї справи. Таку роль для себе обрав Майкл Трейсі, світовий лідер продажів у сферах телекомунікацій, маркетингу та передових SaaS-стартапів.

Майкл Трейсі — співавтор книжки «Безлімітний успіх у продажах», яку перекладено 12-ма мовами. Крім того, він — син Брайана Трейсі, світового експерта з психології успіху, автора майже 60 книжок у сфері бізнесу, продажів, самореалізації та лідерства («Максимум успішності. Стратегії і навички для розкриття прихованого потенціалу», «Як керують найкращі»). Його техніки успіху Майкл зумів поєднати із сучасними підходами ведення продажів.

 

Так само як і батько, Майкл проводить сотні семінарів, де навчає власній, заснованій на 15-річному досвіді, техніці управління продажами, презентації продукту, стратегіям переговорів, підприємництва, маркетингу, коучингу та лідерства. Про що говорить Майкл на своїй тренінгах?

Топ-5 орієнтирів від Майкла Трейсі

  1. На своїй семінарах Майкл зауважує, що головне вміти вибудовувати тактики. Адже стратегія – це річ довгострокова, вона може не змінюватись 5-10 років, в той час як тактики з часом стають зовсім іншими. Змінюються платформи – змінюються способи залучення клієнтів та взаємодії з ними.
  2. Не буде зайвим розумітися на психології людини, розвивати емоційний інтелект та послуговуватися дослідженнями у сфері нейробіології. таким чином, Майкл виробив свій посил: «Співпрацюючи зі своїми клієнтами, ви надаєте їм можливості, а не намагаєтесь продати свої послуги». 
  3. Завжди стежте за своєю діяльністю, щоб розуміти, на чому слід зосередитись у майбутньому, що спрацювало, а що ні.
  4. Віртуалізація продажів значно зросте в майбутньому і буде основним способом залучення клієнтів. Використовуйте всі переваги, які надають соціальні мережі для продажів та презентації свого продукту.
  5. Вам доведеться виділити більше часу на свою освіту, щоб стати експертом у своїй сфері. Постійно навчайтеся і стежте за новітніми технологіями та дослідженнями.

27 листопада Майкл Трейсі приїде в Україну та проведе семінар «Продажі 21 століття», де поділиться успішними кейсами та розповість:

  • як вибудовувати стратегію та тактику продажів;
  • як використовувати всі переваги соціальних мереж, email-маркетингу і мобільних платформ, щоб залучити максимальну кількість потенційних клієнтів;
  • як презентувати продукт;
  • що таке WOW-сервіс і як створити таку екосистему, коли покупець до тебе повертається ще раз  і приводить друзів;
  • як зробити покупця амбасадором бренду.

Семінар буде корисний:

  • власникам малого та середнього бізнесу — допоможе зрозуміти, як працює відділ продажів; 
  • спеціалістам з продажу — навчить мислити на перспективу, а не єдину угоду; 
  • керівникам відділів з продажу та  маркетологам — покаже, як побудувати сучасний сервіс і використовувати нові канали комунікації.

Дізнатись програму та зареєструватись на семінар

Відвідати семінар:

Де: Одеса, «Kadorr Сity Mall»

Коли: 27 листопада 10:00 – 18:00 год.

 

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь