Спецпроєкти

True Kurazh Sale Кураж Базар: що робити, якщо маєте годину, три або весь день


Готові витратити грошенят на найбільшому сейл-маркеті українських брендів? Тоді True Kurazh Sale Кураж Базар чекатиме вас у ці вихідні, 16-17 листопада, на 19 павільйоні ВДНГ (п-т Глушкова, 1).

Розповідаємо, що слід зробити на Куражі, якщо ви маєте вільну годину, три або цілий день.

Що можна встигнути за годину?

Холодна осінь закріплює свої позиції, тому одягайтеся тепліше. Для того щоб зігрітися, одразу радимо завітати до постійних партнерів заходу — барів Grants, Sailor Jerry, Drambuie та магазину алкоголю Bad Boy. Келих чогось смачного та алкогольного й гайда на барахолку.

Цього разу, як і завжди, зона барахолки буде поділена на дві частини — нове та старе. Найбільші знижки українські бренди обіцяють на нове. Наприклад, шукайте знижки від 30 до 70% на джинсові вироби з колекції Ksenia Schnaider, 15% — на всі моделі валіз та органайзерів від Have A Rest, а також 70% – на верхній одяг від AMG.

Після перегонів за крутими сейлами слід гарненько попоїсти та поповнити енергію. На території Кураж Базару розміщено фуд-корт, де під час заходу можна знайти щось смачненьке. Серед улюблених гостями точок на заході будуть Mimosa Brooklyn Pizza, «Вьетнамский Привет», Orang+Utan, Furgoneta і плов від відомого українського кухаря Аліко Мкртчяна.

Наостанок радимо згадати дитинство та відірватися на атракціонах. На території будуть встановлені дві величезні каруселі — «Лавиця» та маятниковий атракціон «Екстрім».

Що можна встигнути за три години?

Небагато і немало, тож розгулятися час є. Насамперед подумайте про гарні фото для свого акаунту в Інстаграмі. Поки сонце не зайшло за горизонт, шукайте найкращі фотозони для світлин та лайків. Наприклад, радимо обрати різнокольорову стінку біля баскетбольного майданчика.

Коли контент готовий, слід гарненько пограти. На першому поверсі павільйону на вас чекатимуть ігрові автомати та VR.

Нагадуємо, що на другому поверсі павільйону діють шалені знижки на товари українських брендів. Український бренд T.Mosca готує знижки до 50% на костюми, 30% — на кардигани та майки, а також 20% — на одяг для сну. Бренд вуличних бекпаків Keep обіцяє знижку 60% на моделі рюкзаків Gulou та Kreuzberg. Також уперше на барахолці Кураж Базару будуть представлені прикраси Guzema Jewelry — команда підготувала вироби, які будуть доступні з особливими знижками.

Навести красу вам допоможуть дві б’юті-точки — G.Bar для дівчат та барбершоп Frisor для хлопців.

Щоб реалізувати всі подальші плани, завітайте на фуд-корт. Нагадаємо, що резиденти фуд-корту Кураж Базару допомагають людям пенсійного віку з фонду «Життєлюб». Тож обирайте найсмачніші благодійні точки.

Що можна зробити протягом цілого дня?

Якщо на Кураж Базар ви прийшли у повному складі сім’ї, кожен знайде цікаві розваги для себе. На території працює сервіс професійних нянь, з якими ви можете залишити свою дитину. Для найменших гостей з мамами відкрита сповивальна кімната на першому поверсі барахолки.

Щоб сповнити ці вихідні не тільки веселощами, але й освітою, організатори вирішили повернути улюблений всіма лекторій. Редакція bit.ua особисто рекомендує послухати лекцію Маші Маслій «Що таке sustainability і чому це важливо для кожного з нас?» (16 листопада о 17:00), Наталії Сіліної «Сексуальне здоров’я пари» (16 листопада о 18:00) та Наталії Самойленко «Метаболічний раціон» (17 листопада о 15:00).

Лекторій Кураж Базару розташований на першому поверсі барахолки напроти входу. Зареєструватися на лекції заздалегідь ви можете тут.

Два дні на барахолці діятиме величезний сейл, який раз на рік влаштовують українські бренди. Бренд жіночого одягу Anna October готує сукні, светри та верхній одяг з архівних колекцій сезону 2017–2018 зі знижками до 80%, а бренд шкіряних виробів Bretone організовує 20% на всі вироби, а також 50% на обрані моделі.

На барахолці за прилавок стануть зіркові продавці та друзі Кураж Базару — травесті-діва Монро, стилістка Яся Монастирська, Альона Лебедева та Дана Перевальська (усі кошти підуть на лікування Василя Бєлоусова), а також Alesha WTF.

Настав час подихати свіжим повітрям на вулиці та гарненько розтрусити спокій. Для цього прямуйте до крутих атракціонів — «Лавиця» та маятникового атракціону «Екстрім».

Час смачного обіду на фуд-корті. 40 закладів столиці познайомлять вас з різними смаками від мексиканської та італійської до в’єтнамської та французької кухонь.

Нагадаємо, що організатори відмовилися від пластику, пластикових трубочок та пакетів, а при замовленні напоїв у власну чашку ви можете отримати знижку.

Сонце сідає, музика стає гучнішою і тіло рветься до танців. За музичний супровід всі вихідні відповідають найкрутіші діджеї столиці, серед яких Anta, SaveTheTuna, Тімо, Zhenya Sugak, Space Condom, Pantileev, Boiev та Slef.

Наостанок радимо зробити напам’ять круті фото у чорній кімнаті фотографа Тараса Воробця — OneRayPortrait.

Вартість квитка — 150 грн. Безкоштовний вхід мають діти до 12 років, люди з інвалідністю, люди пенсійного віку, учасники АТО, вагітні та іменинники.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь