Спецпроєкти

У Львові відкрився перший в Європі ресторан без офіціантів


Цієї суботи, 7 грудня, у Львові відкрився ресторан AppFood, в якому немає офіціантів, а замовлення здійснюються через спеціальний мобільний додаток.

Слоган AppFood звучить як «Твій смартфон — твій офіціант» і на відвідувачів без смартфонів у ресторані не чекають.

«Довге очікування офіціанта, неввічливе обслуговування, переплутані замовлення, очікування розрахунку — думаємо, кожен був у такій ситуації, — кажуть засновники закладу. — У AppFood ти просто не зможеш отримати негативні враження від персоналу, адже ми виключили людський фактор».

Засновник інноваційного закладу —львівський айтішник Рафал Шиманський. Ідея створення ресторану прийшла йому випадково, коли він вкотре зіткнувся з неякісним обслуговуванням в одному із закладів.

У AppFood абсолютно всі процеси від замовлення їжі до її отримання виконуються без участи людини. Мобільний додаток для замовлення їжі AppFood є як на Android, так і на iOS. Користувач заходить у ресторан, відкриває додаток, робить замовлення — і через 3-4 хвилини може забрати їжу. Якщо замовлення запізнилося хоча б на хвилину — відвідувач отримує промокод на безкоштовний напій. Рафал Шиманський каже, що, прибравши людський фактор із сервісу, він досягнув повної автоматизації процесу, позбавивши заклад черг і неякісного обслуговування.

Рафал Шиманський
засновник закладу AppFood
Я хотів створити заклад нового формату, в якому відвідувачам не доведеться підлаштовуватися під настрій офіціантів.

Інтер’єр AppFood — яскравий і динамічний, оформлений у стилі сучасних коміксів. У меню зібрано страви української та польської кухні, які тут готують за рецептами дружини засновника ресторану Наталії Шиманської і шеф-кухаря Романа Скрипа. Сам Рафал народився у Польщі та дуже любить польську кухню: «За кілька років в Україні я так і не знайшов місця, де смачно готують традиційні польські страви. У AppFood кожен знайде страву на свій смак».

У меню AppFood можна знайти шашлик, запіканки, креветки, супи, морозиво та пончики.

AppFood
Львів, пр. Свободи, 1/3
розклад роботи: з 08:00 до 22:00
Facebook

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь