Спецпроєкти

Найкращі додатки та ігри 2019 року за версією Apple


Apple оголосила кращі ігри та програми за версією редакції App Store в 2019 році. 

Додаток року для iPhoneSpectre Camera від розробника Lux Optics. Сервіс використовує штучний інтелект і спеціалізується на знімках з довгою витримкою. За кілька секунд Spectre Camera робить сотні фотографій, які потім аналізує і виділяє на них статичні і рухомі об’єкти.

Найкращий додаток для iPad Flow by Moleskine. Створений як електронний аналог записної книжки, Flow дозволяє створювати графічні малюнки та писати на екрані віртуальними графітовими олівцями, маркерами зі скошеним пером та іншими інструментами художника.

Головний додаток 2019  для Mac Affinity Publisher від Serif Labs. Застосунок пропонує професійні інструменти для дизайну і дозволяє зверстати будь- який друкований матеріал – від книги або фотоальбому до рекламного буклету.

Сервіс року для Apple TV The Explorers. Сервіс призначений для професійних мандрівників, фотографів і художників, які збирають фото та відео дикої природи. З його допомогою можна не тільки переглядати фотографії та відео у високій роздільній здатності, але і зручно систематизувати їх.

Гра року для iPhone – Sky: Children of the Light від розробника Thatgamecompany. Виконана в жанрі квесту, гра проводить користувача через сім різних світів з казковими пейзажами. Завдання геймера – допомогти небесним створінням знайти дорогу додому.

Краща гра для iPad – Hyper Light Drifter від Abylight S.L. Це оновлена версія класичної 16-бітової Action / RPG Hyper Light Drifter. Ігровий процес був натхненний The Legend of Zelda: A Link to the Past і об’єднує в собі дослідження світу і боротьбу за виживання.

Головною грою 2019 роки для Mac визнали платформер-головоломку Gris, розроблену Nomada Studio і видану Devolver. У ній гравцеві потрібно допомогти головній героїні пережити трагічну втрату.

Гра року для Apple TV – Wonder Boy: The Dragon’s Trap. Це класичний платформер з серії ігор Wonder Boy, популярної у другій половині 80-х, але з повністю оновленою анімацією і саундтреком.

Гра року в Apple Arcade Sayonara Wild Hearts. Музичний екшн від Simogo, в якому гравцеві потрібно пересуватися на мотоциклі і скейтборді, при цьому воюючи мечами і танцюючи.

Найпопулярнішими безкоштовними додатками стали YouTube, Instagram та Snapchat. Серед платних додатків найзатребуванішими стали Facetune, HotSchedules та Dark Sky Weather.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь