Спецпроєкти

У Пола Маккартні є «секретний» альбом, який слухають тільки його рідні


У Пола Маккартні є «секретний» альбом, який слухає тільки сім’я музиканта. Про це він розповів в інтерв’ю «BBC Radio 4».

Це різдвяний альбом, який слухають раз на рік – перед святом. «Багато років тому я зловив себе на думці, що всі відомі різдвяні мелодії мені не дуже подобаються. Через кілька років по тому я вибрався в студію і записав альбом », – розповів екс-учасник групи The Beatles.

Інструментальні композиції з традиційними різдвяними мотивами ніколи не представлялися широкій публіці. За словами Маккартні, спочатку він з року в рік грав їх своїм дітям, а тепер грає онукам (їх у нього вісім).

«Дітям це подобається. Це те, що вони чули роками, і тепер це слухають онуки», — додав він.

У вересні Пол Маккартні і Рінго Старр записали кавер на пісню «Grow Old with Me» – одну з останніх, створених Джоном Ленноном. У листопаді вийшли дві нові пісні Пола Маккартні –«Home Tonight» і «In a Hurry».

Також, нещодавно стримінговтй сервіс Netflix повідомив, що збирається екранізувати дитячу книгу Пола Маккартні «Високо в хмарах». У мультфільмі прозвучать оригінальні пісні Beatles. Про дату виходу анімаційного фільму не повідомляється. Також співак працює над своїм першим мюзиклом по сюжету улюбленого американцями фільму Френка Капри «Це прекрасне життя».

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь