Спецпроєкти

Київський ЖК «Комфорт Таун» став лауреатом міжнародної премії в галузі архітектури


В Амстердамі відбулася церемонія нагородження найуспішніших архітектурних проєктів з усього світу «World Architecture Festival», міжнародної архітектурної премії. Житловий комплекс девелоперської компанії KAN, розроблений спільно з Archimatika «Комфорт Тавн», – єдиний український проєкт, що здобув перемогу в номінації «Найкраще поєднання кольору».

Премія World Architecture Festival – найпрестижніша професійна нагорода для архітекторів, її часто називають архітектурним «Оскаром». Фестиваль проводиться щороку з 2008-го. Журі відбирає найкращі проєкти в 15 номінаціях.

View this post on Instagram

Друзі! Ми маємо неймовірні новини! Щойно стали відомі результати WAF 2019 (World Architectural Festival), що відбувся в Амстердамі. Це конкурс, де брали участь такі гіганти як Zaha Hadid Architects, BIG, UNStudio, MRVDV, Foster&+partners, Herzorg& de Meuron, Heathewick studio, Aedas та багато інших! У цьому році єдиний український проект від @kandevelopment та archimatika приймав участь у конкурсі і отримав перемогу в категорії «Найкраще використання кольору» #comforttown Так, це ми Комфорт Таун ! Ми визнані міжнародним жюрі самого престижного конкурсу з архітектури!? Це визнання не тільки для нас, але й внесок в популяризацію нашої України! Створюй із KAN?! #комфорттаун #comforttown #kyiv #ukraine

A post shared by @ comforttown_kyiv on

На премії також визначили найкращу будівлю 2019 року. Нею стала нідерландська бібліотека LocHal у Тілбурзі (Нідерланди).

01/3

Це приміщення 1932 року, яке переробили у публічний культурний простір з екологічною системою опалення. Приміщення поділене на зони, що нагріваються окремо і тільки тоді, коли там є люди.

У бібліотеці використали багато скла, зробили високі стелі, а також розмістили лабораторію, коворкінг і кав’ярню.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь