Спецпроєкти

Том ям з морепродуктами та рибна лазанья. Власники Mimosa Brooklyn Pizza відкрили рибний ресторан


Біля станції метро «Кловська» відкрився ресторан Fishkultura, де можна скуштувати страви з риби та морепродуктів.

Заклад належить Ігореві Сухомліну та Валерію Гальперіну, які місяць тому відкрили ресторан Forever Young на вулиці Басейній. Сухомлін і Гальперін також відомі за проєктами Mimosa Brooklyn Pizza, Fish&Pussycat Sushi Bar, варенична «Балувана Галя» та «Чашка». До речі, кав’ярня «Чашка», яка працювала на Бесарабці сім років, влітку цього року припинила своє існування.

Новий ресторан Fishkultura розташований на вулиці Мечникова, навпроти магазину goodwine. Заклад відкрили у приміщенні колишнього скандинавського ресторану IBSEN. За дизайн відповідала студія Дениса Беленка.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Fishkultura | Kyiv

Публикация от B E L E N K O (@belenko)

У меню зроблено акцент на рибу та морепродукти. Великий вибір закусок і салатів: севіче, тартари, карпачо, брускети з різною риби, паштет з рапанів, сало з масляної риби, фіш-енд-чіпс, салат «Цезар» з креветками, а також консерви власного виробництва: сардини в томатному соусі, сарган у пряній олії, рапани з чорною квасолею.

На перше тут можна замовити том ям з мідіями, креветками та судаком, рибний бульон, а також клем-чавдер у хлібі. З основних страв пропонують сібас із печі з фенхелем, філе лосося зі смаженим рисом та овочами, бургери із сомом, рибний кебаб із зеленим карі, пасту з морепродуктами, кальмари-вок із підпеченою картоплею та багато іншого. У барному меню можна знайти вино, ігристе, пиво, міцний алкоголь, каву, чай і домашній лимонад.

Крім того, з 09:00 до 12:00 по будням і з 09:00 до 13:00 у вихідні діє окреме меню сніданків. Щоранку у Fishkultura можна скуштувати деруни з маляною рибою, шакшука з рибними кебабом, сир буррата з гуакамоле та анчоусами, вівсяну кашу з лососем і яйцем пашот, яйця Бенедикт із креветками та багато іншого.

Фото: Facebook/fishkultura.kyiv

Дещо з меню:

  • шакшука з рибними кебабом – 180 грн
  • вівсяна каша з лососем і яйцем пашот – 170 грн
  • пиріг «Мімоза» з печінкою тріски – 120 грн
  • севіче з лосося та авокадо – 180 грн
  • паштет з рапанів – 150 грн
  • рибні консерви – від 130 грн
  • паста з морепродуктами – 220 грн
  • морський окунь у лимонно-часниковому соусі – 700 грн
  • запечена масляна риба з пюре із селери – 260 грн

Fishkultura
вул. Мечникова, 16
Розклад роботи: з 09:00 до 23:00
Facebook

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь