Спецпроєкти

Ідеї для подарунків. Apple iPhone 11

Гаджети Apple — найбажаніший новорічний подарунок! Так стверджує свіже дослідження агентства Evercore. iPhone 11 — це універсальний подарунок. Його вподобає і нетфліксоман, і книголюб, і креативник, фотограф або інстаблогер, та й будь-який мешканець нашого діджитального часу. 

Навіть якщо ви не персонаж із цього списку, то можливості та фічі пристрою не розчарують і вас. По-перше, подвійна камера: основний об’єктив має сенсор 12 Мп та оптичну стабілізацію зображення, а другий — ширококутний об’єктив 12 Мп з великим кутом огляду. Це дозволяє зафіксувати безкраї пейзажі в подорожах або панораму з музичного фесту — в кадр поміститься все! 

Також Apple додала до нового гаджету «нічний режим», який активується автоматично при низькому рівні освітлености: твої фото з рейвів ще ніколи не були такими деталізованими! 

Смартфон також має поліпшену функцію Face ID —  персональні дані будуть надійно захищені, — і функцію бездротової зарядки. Що стосується продуктивності, то пристрій працює цілий день без заряджання завдяки потужному процесору A13 Bionic.

Купити iPhone 11 можна в магазинах або на сайті Цитрус.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь