Спецпроєкти

Ідеї для подарунків. Рюкзак HARVEST

Якщо вам потрібен подарунок, який був би практичним, функціональним, на всі випадки життя і який би прослужив не місяць-два, –  зверніть увагу на рюкзаки бренду HARVEST. 

У HARVEST величезний вибір асортименту: від базових чорних роллтопів з екошкіри, в який поміщаються всі гаджети, до компактної стильної бананки. Наприклад, модель ROLLTOP від Harvest  має всередині два відділення: один з них для ноутбука (діагоналлю до 15,6 дюймів!), захищений стінкою з піноматеріалу. Він міцний, водовідштовхувальний та екофрендлі, бо зроблений зі штучної шкіри. А ще виконаний у стилі смарткежуал, тому пасуватиме і до парки, і до вовняного пальта. Також його можна перетворити на супутника для подорожей. Розгорни головне відділення – і вуаля! – матимеш додаткові 5 л об’єму для турспоряджень! 

Кому підійде рюкзак? Усім – більшість моделей виконані в стилі унісекс. Бренд пропонує універсальний розмір та велику палітру кольорів. До того ж він підходить майже під всі стилі одягу та для різних активностей – подорожей, походів у  спортзал або прогулянок.

Купити рюкзак можна в інтернет-магазині.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь