Спецпроєкти

Натуральна косметика на основі фулеренової води від VitaminClub

Коли до Нового року залишається тиждень, мати вигляд на всі сто хочеться трохи сильніше, ніж зазвичай. У салонах – справжній ажіотаж, записи закриті до 31-го включно і хто не встиг – шукає альтернативу у вигляді декоративної косметики. Тільки жоден хайлайтер чи глітер не замінить нам чистої шкіри і здорового волосся. Що ж робити?

Увірватися в 2020-й з грайливим рум’янцем на шкірі допоможе натуральна і створена на основі фулеренової води косметика від VitaminClub. Фулерен – це молекулярний елемент, який у 120 разів потужніший за вітамін С. Він допомагає попередити появу зморшок, вирівнює тон шкіри та покращує структуру волосся. А якщо підібрати собі невеличкий набір на основі фулеренової води, то сяяння шкіри буде вашим постійним провідником не тільки з 31 на 1-ше, а й увесь наступний рік.

Ми підготували список із засобів must have для максимально доглянутої шкіри обличчя, тіла і волосся. По-перше, денний крем для обличчя з гіалуроновою кислотою. У ньому – вітаміни, олії кокоса, авокадо і оливи, а також корисні мікроелементи. Такий крем не тільки допоможе вашій шкірі поновитися, а й стане надійною базою для новорічного мейк-апу.

По-друге, гідрофільна олія для вмивання та зняття макіяжу. Коли новорічна ніч закінчується, а ви стомлені йдете до подушки, не забудьте знайти в собі сили змити мейк. Дотримуючись цього правила, ви допоможете своїй шкірі довше залишатися молодою. А обліпихова, оливкова, мигдалева і олія виноградних кісточок, багатих ненасиченими жирними кислотами, подбають про ваше обличчя, пом’якшать шкіру і приберуть залишки бурхливої ночі. 

По-третє, крем-скраб для тіла. Щоб ідеальним було не тільки обличчя, варто потурбуватися про доглянутість свого тіла. Крем-скраб на основі фулеренової води з додаванням мікрогранул мигдальної кісточки, вітамінів і різноманіття олій у складі, не тільки пом’якшить шкіру, а й додасть їй тонусу.

Останнє, але не менш важливе – маска для зміцнення та росту волосся. Маленький Принц у книзі Антуана Екзюпері говорив: «Прокинувся вранці, умився, привів себе до ладу – одразу ж приведи до ладу свою планету». Так само можемо сказати і ми, але про догляд за собою: привели до ладу свою шкіру, потурбуйтеся і про волосся. Найефективніше це можна зробити завдяки масці, що складається з натуральних олій, рослинних екстрактів та вітамінів.

 Виконали всі пункти? Вітаємо! Тепер ви готові не тільки до зустрічі Нового року, а й до всіх свят у 2020-му!

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь