Спецпроєкти

Як ми мріяли: нова JAGUAR F-TYPE як нова модель HOT WHEELS (відеопрезентація)


Нещодавно компанія Jaguar презентувала оновлену модель Jaguar  F-Type, прототип якої став однією з із моделей Hot Wheels (Hot Wheels — це моделі машинок, що випускаються з 18 травня 1968 року американською компанією Mattel – Прим. ред.) Новий сучасний дизайн F-TYPE вирізняється капотом, який відкривається проти ходу руху, злегка збільшеною решіткою радіатора, Pixel LED фарами, новими бамперами, витонченими задніми фарами з написом «Chicane», а також з 12,3-дюймовою віртуальною панеллю приладів HD з інтерактивним дисплеєм водія.

Модель спорткару, яка лише поступила у продаж, створила у масштабі 1:64 дизайн-студія Jaguar.  Крихітна модель спорткара вкрита чорно-білим камуфляжем, подолала 25 петель, зробила три стрибки, які кидають виклик гравітації, та увійшла у 44 повороти на 232-метровому оранжевому треку Hot Wheels, створеному у дизайн-студії.

Директор із дизайну Jaguar Джуліан Томпсон заявив: «Будучи дизайнером і поціновувачем автомобілів, я хочу сказати, що моделі Hot Wheels були частиною мого життя з дитинства. Вони захоплюють уяву, перетворюють володіння автомобілем своєї мрії на реальність і дають першу можливість фактично «управляти» автомобілем.

Ми звикли створювати моделі з глини, але побачити таку детально опрацьовану модель гоночного автомобіля F-TYPE в масштабі 1:64 у студії, де вона продемонструвала кожен етап нашого дизайнерського процесу, стало дійсно унікальним досвідом».

Тісно співпрацюючи, дизайнери Jaguar і Hot Wheels використовували дані реального автомобіля
для створення точної моделі для 3D-друку. Вони відтворили всі деталі нового F-TYPE, включаючи його новий капот, який відкривається проти ходу руху, характерні надтонкі фари Pixel LED і більш витончені передній і задній бампери.

Команда Hot Wheels також точно відтворила синій колір Velocity Blue з палітри SVO Premium, та інтер’єр машини. Проте для того, щоб повністю відчути розкіш таких матеріалів, як шкіра Winsdor та благородний хром, потрібно опинитися всередині справжнього F-TYPE. Пасажирів оточують такі деталі оздоблення, як монограми на сидіннях та панелях дверей, надпис «Jaguar Est. 1935» навколо кнопки розблокування, відділення для рукавичок.

Оскільки ця модель використовує гравітацію для прискорення, новий Jaguar F-TYPE випускається з рядом потужних та ефективних двигунів: чотирициліндровим із турбонаддувом потужністю 300 к.с., V6 із наддувом потужністю 380 к.с., а також V8 з турбонаддувом** потужністю 450 к.с. і 575 к.с. Останній є ексклюзивним продуктом нової моделі F-TYPE R і в поєднанні з повним приводом забезпечує дійсно виняткову продуктивність на всіх передачах і в будь-яких умовах. Від 0 до 100 км/год авто розганяється за 3,5 секунди.

На відеопрезентації можна побачити деталі сучасного F-TYPE ще до того, як це стало реальністю.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь