Спецпроєкти

Курс з макіяжу в Make Up Me Academy

Більшість із нас любить підбивати підсумки року, що минув. Впевнившись, що ми все виконали (або відмітивши ті пункти, які виконати не встигли), складаємо новий список. Там плануємо, як схуднемо, вивчимо нову мову, відвідаємо кілька нових країн тощо. Радимо в категорію «знання» додати і курси з макіяжу.

01/3

Щоб повторити мейк у стилі Кайлі Дженнер чи Кім Кардаш’ян, не обов’язково мати особистого візажиста. Малювати рівні стрілки, робити інстаграмний контурінг, фарбувати губи за контуром навчать в академії MakeUpMe. Тож радимо покласти собі (або своїм близьким) під ялинку сертифікат на майстер-клас або індивідуальне заняття там! 

Ти можеш придбати і сертифікат на 4 години індивідуального заняття 1х1 з майстром. Або сертифікати на 3-годинні майстер-класи «No makeup» і «Hollywood smoky eyes & губи». Майстри академії розкажуть, як підібрати декоративну та доглядову косметику саме для твого типу шкіри. Та практика у пріоритеті: ти навчишся скульптурувати обличчя, наносити хайлайтер і рум’яна та вправлятися з палеткою тіней. 

01/4

Новий рік вже за кілька днів. Залишилося скласти новий список справ. І придбати сертифікати на курс, щоб роботи мейкап-блогерів вже не здавалися такими надскладними!

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь