Спецпроєкти

З’явився перший застосунок знайомств для мусульман


У App Store з’явився застосунок знайомств для мусульман NIM. На відміну від традиційних дейтингових застосунків на кшалт Tinder, цей враховує всі правила і обмеження шаріату, зокрема обмежений фізичний контакт до шлюбу, тому він – чудовий спосіб познайомитися ближче молодим людям, не порушуючи правил.

Засновник програми – Снаулла Ніаз, власник віртуальної освітньої платформи Stud-E-Buddies. На створення NIM його надихнули власні невдалі спроби знайти другу половинку в мережі через різні цінності та розходження поглядів на сімейні цінності.

Оскільки мусульманам надзвичайно важливе схвалення батьків або опікуна, у застосунку передбачені функції, які дозволяють друзям і родичам користувачів обговорювати потенційні збіги, пропонувати кандидатів і брати участь в листуванні.

Застрсунок нагадує закритий клуб, учасників якого відбирають з осіб, які висловили зацікавленість у сторонніх проєктах або освітніх програмах Ніаза. Кандидату необхідно вказати вік і стать, принаймні один обліковий запис в соцмережі (Instagram, Facebook або LinkedIn), після чого про нього шукають інформацію в Google. Ідеальний учасник – той, у якого є вже певні досягнення, крім основної роботи та гарної освіти.

Додаток наразі доступний на App Store в США, Великобританії, Канаді, Франції, Катарі, Саудівській Аравії, Дубаї, Туреччини, Сінгапурі і Малайзії. Місячна підписка коштує $ 9,99, піврічна — $ 34,99. Незважаючи на мусульманські правила, NIM відкритий для представників усіх релігій.

У майбутньому Ніаз планує організовувати спеціальні офлайн-заходи для учасників клубу і запустити додаткову онлайн-платформу.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь