Спецпроєкти

Новорічний тур від Deinde

Передсвяткова метушня, купа дедлайнів і побутових справ – час відкласти все це і подарувати собі та близьким омріяне свято! Новорічні тури до Карпат від Deinde допоможуть зустріти нове десятиліття не на дивані в оточенні майонезних салатів та телевізійних новорічних концертів, а серед засніжених гірських вершин, морозних ночей та казкових краєвидів. Хіба не таким повинен бути ідеальний Новий Рік? 

Deinde пропонує найрізноманішніші тури по Україні. Наприклад, топовий тур в стилі «Гри Престолів» – Новий рік в Буковелі. Game of Thrones Edition з тематичними активностями: катаннями з фаєрами, гра «Таємний Санта», квести з пошуками кинджала з драконового скла та святкове коронування володарів 7 Королівств та гарячими (як стихія Дейнеріс) вечірками від партнера. Тур створено разом з компанією Johnnie Walker з нагоди випуску лімітованої лінійки віскі, присвяченої серіалу. Напої «Song of Ice» та «Song of Fire» можна буде спробувати в турі та навіть отримати пляшку в якості подарунку.

Тур COMBO NY Bukovel & Драгобрат пропонує поїздки на джипах на верхівку гори Вершина в Яремче для любителів екстриму, прогулянку на пивоварню в перший день Нового року для любителів хмільного, кіношну новорічну вечірку 31-го грудня.

Прогулянка на кінних упряжках серед зимовий Карпат, дегустація справжньої карпатської бринзи та настоянок, релакс у чанах та час для катання на лижах/бордах – усе це в новорічному турі Верховина Relax New Year

Гайда пакувати валізи та вирушати назустріч горам! Тільки спочатку забронюй вподобаний тур.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь