Ресторанна премія «Сіль». Найкращі заклади України
1 грудня у КВЦ «Парковий» у Києві пройшла VII церемонія нагородження найкращих ресторанів України. Найкращим ресторанам вручили щорічну національну ресторанну премію «Сіль». Ресторанна премія – головна щорічна подія для професіоналів ресторанної індустрії та гостей закладів, які активно стежать за розвитком ресторанного бізнесу в Україні.
Цьогоріч до фіналу потрапило 190 закладів з 23 міст України, 18 з яких і стали щасливими володарями мідних сковорідок французького бренду de Byuer і статусу найкращого закладу України відповідно до спеціалізації.

Також, цього року номінації Національної ресторанної премії СІЛЬ були доповнені двома новими номінаціями – «Найкращий ресторан азіатської кухні» та «Найкращий винний бар».

Переможці ресторанної премії «Сіль»:
1. Найкраща кав’ярня – Foundation Coffee Roasters (Одеса)

2. Найкращий м’ясний ресторан – BEEF meat & wine (Київ)

3. Найкращий рибний ресторан – Odessa Restaurant (Київ)

4. Найкращий ресторан української кухні – КАНАПА ресторан-салон (Київ)

5. Найкращий ресторан національної кухні – Чічіко (Київ)

6. Найкраща кондитерська – Milk Bar (Київ)

7. Ресторан з найкращою винною картою – Vino e Cucina (Київ)

8. Найкращий пивний ресторан – This is Пивбар (Київ)

9. Відкриття року – Рыночные отношения (Дніпро)

10. Найкращий бар – Benedict Daily Bar (Харків)

11. Найкраще міське кафе – Dizyngoff (Одеса)

12. Найкращий ресторан при готелі – Comme il Fault (InterContinental Kyiv)

13. Найкращий заміський ресторан – Fabius (Київ)

14. Найкращий паб – Varvar bar (Київ)

15. Найкраща кафе-пекарня – Пекарня «Живой хліб» (Львів)

16. Найкращий street-food – Божественный тако (Одеса)
17. Найкращий ресторан азіатської кухні – Spicy no Spicy (Київ)

18. Найкращий винний бар – Win Bar (Київ)

