Спецпроєкти

Смартфон Nokia 7.2 для любителів діджиталу

Смартфон супроводжує нас усюди! Поєднує практичні необхідності та задоволення: з його допомогою можна робити круті знімки, він тішить око незвичайним дизайном.  Ідеальний подарунок для любителів діджиталу, фотографування, технологій, а також просто для людей, які цінують якість і хочуть залишатися на зв’язку 24/7 – новий смартфон Nokia 7.2. 

Гаджет оснащений потрійним модулем камер на 48 МП  з оптикою Zeiss та ширококутним об’єктивом — для суперзнімків, гідних профілю і найпопулярніших інстаблогерів, і аматорів, які роблять перші кроки у фотографії. Підійде він також для і для кіно- й серіало- ман’яків, адже на великому 6,3’’ HDR+ зручно дивитися навіть найдовші стрічки Квентіна Тарантіно.

І за батарею не варто турбуватись – потужний процесор і штучний інтелект адаптують роботу стартфона під твій стиль та забезпечать цілих два дні без підзарядки. Останній штрих: чистий (читай: зрозумілий Adroid, готовий до оновлення останньої 10 версії, без додаткових оболонок) – встановлюй тільки те, що тобі потрібно.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь