Спецпроєкти

Згадати все: що українці гуглили у 2019 найчастіше


Інстастрічки наповнюються постами на кшталт «Мої підсумки та інсайти у 2019», Оксфордський словник оприлюднює головні терміни року… А аналітики Google розповідають, що ж українці найчастіше шукали в році, що минає! Згідно з дослідженням ми одночасно кінознавці, меломани і трошки політологи. Але про все по черзі.

Отже, топ-10 цьогорічних запитів:

  1. «Гра престолів» 8 сезон: це ми гуглили найчастіше, щоб «нахапатися» спойлерів, почитати теорії про походження Джона Нічогонезнаючого або щоб просто бути в курсі, що ж там обговорює уся Facebook-стрічка.
  2. Зеленський: олдскульні світлини, фільмографія, найхайповіші висловлювання — нас цікавило майже кожна деталь із життєпису нового гаранта. 
  3. Юлія Началова: ми шукали аудіографію та подробиці життєпису авторки хіта про «героя роману».
  4. Заворотнюк: нас цікавили фільмографія «няні Віки», а також її стан здоров’я.
  5. Результати виборів 2019: нам кортіло перечитати звіти ЦВК.
  6. Децл: шукали треки «вуличного бійця» з початку двотисячних та останні інтерв’ю артиста.
  7. Чорнобиль: активно гуглили про місто з історією, про яку цьогоріч нетфліксівці зняли мінісеріал. 
  8. Дебати: ми зміцнювали свій політичний бекграунд, шукаючи відеозаписи тих самих словесних боїв.
  9. Порошенко: нас цікавили здобутки, прорахунки і публічні висловлювання п’ятого президента. 
  10. Євробачення-2019: нам кортіло переслухати треки фіналістів та ще раз невдоволено поцокати, передивляючись таблицю результатів.

Щоб у 2020 році не сповільнювати темп, а навіть сьорчити гуглівські сторінки ще швидше і продуктивніше, оберіть новий смартфон vivo V17. Він має 8-ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 665 і 8 ГБ оперативної пам’яті (ця модель найдоступніша серед тих, що мають подібний обсяг пам’яті), тож працює плавно в режимі багатофункціональності. Тобто можна слухати трек переможця Євробачення-2020 і одночасно гуглити його глибинний сенс. Великий 6,38-дюймовий дисплей смартфона точно вмістить усю вікісторінку про нову зірку української політики. А акумулятор ємністю 4500 мАг дозволить гуглити про нові нетфліксівські серіали без підзарядки (і без перестанку) цілий день!

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь