Спецпроєкти

Red Bull відправить студентів у подорож Європою без грошей, кредитних карток та смартфонів. Умови конкурсу


До 18 лютого триває прийом заявок на Red Bull Can You Make It? 2020 року — проєкт для студентів з усього світу, які готові ризикнути і вирушити в тижневу подорож Європою без грошей та смартфонів. Єдиною валютою мандрівників будуть банки Red Bull, які вони зможуть обмінювати на транспорт, нічліг, їжу та пригоди.

У різних містах Європи на вас чекатимуть спеціальні чекпоїнти із завданнями, за виконання яких ваша команда отримуватиме бали. Щоб фінішувати в Берліні через 7 днів після початку пригоди, ви повинні будете відвідати не менше шести чекпоінтів. І неважливо, які саме, тому маршрут для своєї подорожі ви вибираєте самі.

Скільки країн ви відвідаєте і чи будете ночувати на вокзалі, в хостелі або в п’ятизірковому готелі, залежить тільки від вашого вміння домовлятися і харизми вашої команди.

Як взяти участь?

  • Взяти участь у змаганні можуть будь-які студенти країни, які досягли 18 років. Прийом заявок відкрито на сайті до 17 лютого 2020 року.
  • Студенти, які хочуть взяти участь у конкурсі, повинні зібрати команду з трьох людей, зняти відео про те, чому саме вони повинні поїхати в цю подорож, та подати заявку на сайті проєкту. З усіх претендентів шляхом онлайн-голосування та суддівського відбору буде обрано одну команду з України, яка вирушить до Європи. Голосування проходитиме з 18 по 24 лютого.
  • 9 березня буде визначено команду, яка представить Україну.
  • 21 квітня 200 команд із 60 країн будуть розподілені серед п’яти стартових точок Європи: Барселона, Мілан, Будапешт, Копенгаген і Амстердам. Кожна команда здасть усі свої готівкові гроші, кредитні картки та особисті телефони і отримає запас банок Red Bull, який на тиждень замінить мандрівникам гроші.
  • 21–28 квітня – тиждень подорожі Red Bull Can You Make It? Протягом подорожі учасників будуть оцінювати за трьома категоріями: кількість набраних балів за виконання завдань на контрольних точках – чекпоїнтах, кількість набраних балів за виконання завдань зі «Списку Пригод» і підтримка команди в соціальних мережах. Під час тижневої подорожі команди повинні зупинитися щонайменше в шести чекпоїнтах, після чого вони зможуть фінішувати в Берліні. Протягом подорожі вам потрібно буде вести фото- і відеощоденники, викладаючи контент на своїх сторінках у соціальних мережах.

Під час заходу команди можуть бути дискваліфіковані за порушення Кодексу чести, який складається з таких правил:

1. Не використовувати гроші. Не можна  заробляти або використовувати будь-яку іншу валюту, крім Red Bull.

2. Не використовувати телефони, смартфони, планшети, ноутбуки або інші пристрої, крім офіційно наданих.

3. Не можна заздалегідь планувати та організовувати подорож.

Повний перелік правил є на сайті проєкту: https://canyoumakeit.redbull.com/uk-ua/details

Подати заявку та дізнатися деталі проєкту можна за посиланням: https://canyoumakeit.redbull.com/uk-ua

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь