Спецпроєкти

Спробувати може кожен: відкритий кастинг в серіал «Ейфорія» від HBO


Серіал «Ейфорія», перший сезон якого став світовим хітом,  розповідає про групу старшокласників, які пізнають світ за допомогою наркотиків, сексу, травм, соціальних мереж, кохання і дружби. Перший сезон серіалу отримав позитивні відгуки від критиків, зокрема щодо його дії, історії, візуальних ефектів і підходу до тематики дорослішання.

Хоча офіційні дати виходу другого сезону серіалу «Ейфорія» ще не відомі, зйомки другого сезону почнуться в березні. Захоплива деталь: цього разу у вас є можливість приєднатися до його створення. HBO та студія A24 відкрили кастинг на ролі у серіал «Ейфорія».

Головні умови: кандидати повинні бути старше 18 років та перебувати у США, мати попередній акторський досвід зовсім необов’язково.

Зараз творці серіалу шукають акторів для таких ролей:

Даріан, 17 років, будь-якої етнічної приналежности, аутсайдер, чутлива, вразлива і пустотлива, не найкрутіша в школі, але цікава, змогла побороти залежність.

Рей, 17 років, будь-якої етнічної приналежности, привабливий, з робітничого класу, з добрим серцем і щирою усмішкою, боєць, не надто багатослівний, але може висловити свою думку.

Емі, 18-20 років, стриптизерка з наркозалежністю, ненавидить свого хлопця, несе нісенітниці й багато базікає, здатна погіршити й без того складну ситуацію.

Серена, 50+, біла, нахабна і жорстка, представляє той вид жінок, які все своє життя тусувалися і відвідували кожен концерт рок-гурту «White Snake», а тепер мають кілька способів заробітку.

Щоб взяти участь у кастингу до серіалу «Ейфорія», потрібно надіслати свої відеопроби в агентство JV8 та заповнити гуглформу. Дедлайн – 27 січня.

Слідкуйте за новинами на Instagram – сторінці серіалу.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь