Спецпроєкти

Київ увійшов до ТОП-50 місць планети, які варто відвідати в новому десятилітті


Рейтинг склав глобальний туристичний портал Big 7 Travel. На думку видання, 2020-ті – це чудова можливість розширити світогляд та відвідати ті місця, які ви не наважувались відвідати раніше.

Список пропонує різноманітні місця на шести континентах: від островів із тропічними лісами, як-от Палаван на Філіппінах, і таких міст, як Берлін (Німеччина) чи Софія (Болгарія), до ненайпопулярніших місцевостей  на кшталт западини Синекліза Конго в Африці, яку називають ще «зеленим серцем Африки», міста Петра на півдні Йорданії, одне із семи нових «чудес світу»,  національний заповідник у Кенії Масаї Мара або ж Дарвазу, газовий кратер у Туркменістані, який охрестили «Дверима до пекла».

Україна, на думку туристичного порталу, «це неймовірно різноманітна, культурно багата і захоплива країна, набагато більша, ніж ви могли очікувати. Київська кавова і барна культура тільки починає розвиватись, тож чекайте сплеску в 2020-х роках. У місті також є історичні собори і памятники, що віддають шану минулому нації».

Також видання рекомендує відвідати Чорнобильську зону, щоб дізнатися про ядерну катастрофу, руйнівні наслідки, якої відчуваються і досі.

Отже, так виглядає ТОП-10 країн, які варто відвідати у 2020-х роках за версією Big 7 Travel:

1. Гваделупа, Кариби
2. Київ, Україна
3. Бостон, Массачусетс, США
4. Сан-Хосе, Коста-Ріка
5. Новий Орлеан, штат Луїзіана, США
6. Мельбурн, Австралія
7. Белфаст, Північна Ірландія
8. Салар де Уюні, Болівія
9. Острів Kaпітi, Нова Зеландія
10. Сінгапур

Повний список країн можна переглянути за посиланням: https://bigseventravel.com/2020/01/50-bucket-list-places-2020/

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь