Спецпроєкти

Найбільша спортивна подія року: у Києві відбудеться фітнес-конвенція Nike Training Club


3, 4 жовтня 2020 року у Києві відбудеться одна з головних подій у фітнес-індустрії – міжнародна фітнес-конвенція Nike Training Club. На події зберуться найбільш топові і затребувані презентери світу і України – 22 іноземних фахівці із 16 країн світу, відбудеться 100 майстер-класів і семінарів – понад 70 презентерів за два дні.

Кожен учасник зможе дізнатися щось нове у світі фітнесу і вдосконалити навички з найрізноманітніших напрямів: функціональний тренінг, степ, аеробіка, йога, пілатес, кросфіт. Також серед анонсованих тем – духовний розвиток, вагітність, здорове харчування та реабілітація.

У межах NTC конвенції виступлять найвпливовіші презентери світу і творці нових тенденцій в індустрії фітнесу: Per Markussen (Норвегія), Max Gaborit (Франція), Alessandro Oliveri (Італія), Jairo Junior (Бразилія), Sasa Salvatore Nocerino (Італія), Anton Todorov (Болгарія–Німеччина), Emanuel Vetro (Італія), Kamil Zasada (Польща), Giorgos Kazazidis (Греція), Sigita Bausyte (Литва), Lars Schuijling (Нідерланди), Giorgio Radici (Італія), Leyla Mamedova Lacroix (Франція), Milan Ondrus (Словаччина), Fares Soltani (Туніс), Ann-Katrin Weber (Німеччина) та інші.

Місце проведення: м.Київ, Клуб здорових задоволень «5 елемент».

Попередня реєстрація учасників – обов’язкова: http://ntc-convention.com.ua/

Конвенція проводиться на базі програми Nike Training Club, що об’єднує спортсменів з усього світу та дозволяє тренуватися в будь-який час і в будь-якому місці. Понад 100 тренувань, програма мотивації та останні тенденції у сфері фітнесу у форматі 24/7. Застосунок NTC доступний безкоштовно в App Store та Google Play.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь