Спецпроєкти

Хочу бути Керрі! Як зібрати образ улюбленого телегероя


Часи «відіків», Брітні Спірс і зародження соцмереж завжди згадуються з приємною ностальгією. Колись заради улюблених серіалів про Фібі, Керрі і Купера ми поспішали додому і фанатіли не тільки від санта-барбари в їхньому житті, а й від луків цих крутих героїв. І зараз, коли вінтаж знову в моді, саме час їх відтворити! Звісно, стильні речі, як у Керрі Бредшоу, потребують немалих вкладень. Але ЦУМ і ПУМБ придумали крутий вихід із ситуації  – придбати речі для кіношних аутфітів у розстрочку. Тому гайда розбирати луки улюблених героїв і слідувати мінігайду з їх повторення! 

Фібі, «Друзі»

Напевно, немає жодної людини, яка не дивилася б серіал «Друзі» і нічого не чула про «смердючого кота». Ця пісня Фібі Буффе стала шалено популярною, та й інші композиції добродушної блондинки не залишають байдужими. Готуючись до важливого виступу або ж переживаючи важкий розрив з красунчиком, варто сміливо повторювати образ Фібі з пісні «Затемнення»: у заквітчаній сукні максі, шкіряних чорних черевиках і з сумкою під колір ти будеш неперевершеною.

Бренда, «Беверлі Гіллз»

Робити те, що хочеться, стрибати з парашутом, тікати з коханим у Мексику і відстоювати права тварин. Усе це практикувала Бренда Волш – сестра-близнючка Брендона з «Беверлі Гіллз, 90210», яка одночасно була наївною дівчинкою і бунтівницею. Якщо ти закохуєшся в найкрутішого хлопця «на районі» і хочеш вразити його незвичайним образом, можна повчитися в Бренди. І виглядати романтично та зухвало в гольфі в маленькі рожеві квіти, шкіряних  черевиках зі стразами і класичних джинсах із завищеною талією. І прихопи олдскульний фотоапарат-полароїд, який зафіксує твій лук, крутий і без фейстюну та фільтрів!

Керрі, «Секс і місто»

Керрі Бредшоу – саме та красуня, яка показує, що за будь-яких обставин потрібно залишатися королевою. Збираючись на гучну вечірку, плануючи фантастичне побачення або просто озброївшись на випадок «побачити його з новою дівчиною», образ Кері саме те, що потрібно. Щоб його повторити, слід обрати мінімалістичну чорну сукню з блискітками, лаконічний клатч у металіку і туфлі під колір. І не забудь накинути на плечі пальто в нюдовому відтінку: щоб і естетично, і тепло!   

Дейл, «Твін Пікс»

Якщо ранок починається з «по-диявольськи смачної чашки кави», а попереду – насичений день, сповнений загадок і важливих зустрічей… тобі конче потрібен костюм, як в агента ФБР Дейла Купера! Саме в такому образі вийде почуватися впевненим і завойовувати любов інших. Витончена класика Купера – це вовняний чорний костюм, біла сорочка, картата краватка і класичні шкіряні лофери. Хоча секретним агентам належить бути непомітними, у вбранні Дейл-стайл ти точно будеш у центрі уваги. Головне – не зіпсувати сліпучо білу сорочку і стильне пальто улюбленим вишневим пирогом…

Вілл, «Принц із Беверлі Гіллз»

З крутезним почуттям гумору і любов’ю до гіп-гопу та з «п’ятою точкою», яка схильна до пригод, важко одягатися як всі… Тож якщо хочеш відпочити з друзями, зняти стендап або навіть зіпсувати побачення, уяви, що ти Вілл Сміт, який грає… молодого Вілла Сміта у серіалі «Принц із Беверлі Гіллз». Цей образ міг би шокувати консервативних бабусю з дідусем, але точно передасть бешкетливий настрій: спортивні штани і куртка з принтом, яскрава футболка, модні кроси, рюкзак і шапка в дусі логоманії.

Ділан, «Беверлі Гіллз»

Якщо ти той самий красунчик, за яким сохнуть усі дівчата в радіусі 100 км…То все одно не розслабляйся! Перед побаченням або суперпотрібною діловою зустріччю згадай про луки головного казанови серіалу «Беверлі Гіллз» Ділана Маккея. Його секрет – у мінімалізмі та вишуканості. Він доводив із серії в серію: іноді синя сорочка з довгим рукавом, світло-блакитні джинси і чорні черевики можуть зводити з розуму не гірше, ніж дорогі годинники і вишукані фраки!

Ностальджі… Уже хочеться приміряти всі образи і, програючи в голові улюблені саундтреки, вирушити назустріч мрії з дитинства? Тоді ПУМБ та головний універмаг країни ЦУМ придумали акцію саме для тебе – розтермінування на брендові речі, які допоможуть скласти аутфіт «як в серіалі». Тож «мати вигляд як Бренда», «вражати як Керрі», «закохувати як Ділан» і «відриватися як Вілл» можна вже зараз! 

Отже, як це втілити в життя? Якщо ти вже маєш кредитну картку всеМОЖУ та soloМАНДРИ від ПУМБ – просто скористайся сервісом «Сплачуй частинами». Для цього розплатися за товар кредиткою, обери на платіжному терміналі кількість платежів у розстрочку, і сума миттєво розіб’ється на рівні частини без комісії! 

До речі, оформити кредитку, щоб вільно купувати у ЦУМ товари своїх улюблених брендів, можна також прямо в універмазі на третьому поверсі! 

Якщо ж у тебе ще немає карток всеМОЖУ або soloМАНДРИ, не варто боятися, що буде складно. Просто обери річ, яка сподобалася, і прямуй до точки кредитування ПУМБ на третьому поверсі ЦУМ. Кредит на покупки від ПУМБ можна оформити на строк до 24 місяців з пільговим періодом від 3 до 6 місяців. Це значить, що вартість товару буде розділена на 24 рівні частини (залежно від терміну) – також без комісії. 

Купити у розстрочку можна усі товари, поруч з якими є позначка «Цей товар можна придбати у розстрочку». Також перелік брендів і товарів можна переглянути на сайті ЦУМ.

Щоб оформити у ПУМБ розстрочку* з пільговим періодом на обрані товари:

  • Уточни у консультанта ЦУМ, чи точно обраний товар можна придбати у кредит
  • Визначся з сумою початкового внеску** (будь-яку суму від 0 грн до 90% від вартості покупки на вибір клієнта)
  • Не забудь паспорт та ІНН для оформлення кредиту

І поспішай до ЦУМ на шопінг! З ПУМБ більше не потрібно відмовляти собі у бажаннях – купуй вже сьогодні і втілюй у життя свої ностальгійні мрії. А з 29 січня в універмазі та на сайті tsum.ua діє акція – додаткова знижка 20% на товари обраних брендів сезону осінь-зима 2019/2020.

 * тут і надалі під «розстрочкою» мається на увазі отримання кредиту на спеціальних умовах для оплати товару (послуги) із погашенням заборгованості рівними частинами
** це власне рішення клієнта, ПУМБ не встановлює обов’язкових вимог

 

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь