Спецпроєкти

Інтриги і загадки. Хто стане ведучим церемонії вручення премії «Оскар»?


Цьогоріч церемонія вручення нагород премії «Оскар» втретє пройде без основного ведучого. Його обов’язки поділять між собою 11 знаменитостей.

Це актори Тімоті Шаламе, Ґал Ґадот, Зазі Бітц, Крістен Уіг, Джулія Луї-Дрейфус, Вілл Феррелл, Лін-Мануель Міранда, Марк Руффало, Мінді Калінг, Ентоні Рамос і Келлі Марі Трен. Крім того, в церемонії братимуть участь лавреати минулого року – Олівія Колман, Рамі Малек, Магершала Алі і Реджина Кінг.

Виступить на церемонії нагородження премії «Оскар-2020» цьогоріч і американська попвиконавиця Біллі Айліш, яка стала тріумфаторкою церемонії вручення золотих глобусів Греммі.

View this post on Instagram

?

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish) on

Також стало відомо, що на церемонії вшанують пам’ять баскетболіста Кобі Браянта, який 26 січня загинув в авіакатастрофі. У 2018 році спортсмен став лавреатом премії «Оскар» у номінації «Найкращий короткометражний анімаційний фільм» за короткометражну анімаційну стрічку «Дорогий баскетбол».

Минулоріч комік Кевін Харт відмовився вести церемонію через звинувачення в гомофобії. Нового кандидата так і не знайшли, тож Оскар тоді залишився без ведучого. Перед цим такий прецедент траплявся тільки в 1989 році.

Церемонія вручення кінопремії «Оскар-2020» відбудеться в Лос-Анджелесі в театрі Dolby в ніч з 9-го на 10-те лютого.

Нагадаємо, що у 2020 році на церемонії вручення премії «Оскар» за статуетку в номінації «Найкращий фільм» боротимуться 9 кінострічок: «Форд проти Феррарі», «Ірландець», «Кролик Джоджо», «Джокер», «Маленькі жінки», «Шлюбна історія», «1917», «Одного разу в Голлівуді», «Паразити».

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь