Спецпроєкти

Річ на роки: лімітований годинник Defy 21 Edition від брендів Land Rover та Zenith


Zenith у співпраці з Land Rover створив спеціальну серію хронометрів, щоб відзначити появу перевтіленого автомобіля Defender – ікони автомобільної індустрії XXI століття. Defy 21 Land Rover Edition – це лімітована серія з 250 годинників, яка цього року з’явиться одночасно з новим автомобілем Defender.

Співпраця між Land Rover та відомим швейцарським виробником годинників Zenith тривала 4 роки, фінальним результатом став випуск преміального годинника Defy 21 Land Rover Edition з виразним і лаконічним дизайном. Годинники мають спеціальний титановий корпус із мікроструменевою обробкою, який поглинає світло під будь-яким кутом та вигідно підкреслює обрамлення корпусу.

Циферблат та корпус годинника Defy 21 Land Rover Edition мають м’який матовий сірий колір та на вигляд як одне ціле. Це одна з відмінностей від стандартної версії годинника Defy 21 із відкритим циферблатом-скелетоном. Помаранчеві та білі маркери зі спеціальною формою стрілок роблять дисплей чітким та контрастним. Уперше в годинниках Defy 21 індикатор запасу ходу для хронографа з точністю вимірювання до 1/100 секунди має вигляд додаткового витягнутого вікна, а не стрілки.

Креативний директор Land Rover, професор та офіцер Ордену Британської імперії Джері МакГоверн, зазначив: «Ми хотіли, щоб результатом наступного етапу співпраці з компанією Zenith став хронометр, який втілить сутність нового автомобіля Land Rover Defender: сучасність, довговічність та надзвичайну привабливість. На мою думку, це найкращий годинник, створений разом із Zenith, – адже його витончені деталі точно передають характер нового автомобіля».

 

Результатами попередньої співпраці компаній Zenith та Land Rover стали годинники El Primero Range Rover, Chronomaster El Primero Range Rover Velar та Defy Classic Evoque.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь