Спецпроєкти

Конкурс найкращих стартапів для освіти із застосуванням штучного інтелекту від Microsoft. Умови участі


В рамках щорічного конкурсу «The next AI Guardians» компанія Microsoft обере 5 найкращих ідей від учасників з 28 країн, включно з Україною. Учасниками можуть стати команди студентів, які визначать глобальну/локальну проблему вищої освіти та запропонують її вирішення за допомогою штучного інтелекту.

«The next AI Guardians» – це щорічний міжнародний конкурс від компанії Microsoft, мета якого дати можливість молодому поколінню розкрити власний потенціал і застосувати з користю можливості ШІ. У результаті впровадити творчі рішення студентів, дослідників і викладачів в сферу освіти на основі технології ШІ.

Під час конкурсу всі учасники будуть вчитися, зустрічатися і обмінюватися порадами з провідними фахівцями в галузі ШІ. А експерти в бізнес і IT-галузі можуть зареєструватися в якості менторів, які допомагають учасникам в роботі над проектами. Команда відпрацьовуватиме свою ідею через відеодзвінки з менторами Microsoft, суддями. Найкращі 5 команд вийдуть у фінал.

Подати заявку на участь можна до 25 січня. Реєстрація команди: https://aka.ms/AA6w4tc

Як стати учасником конкурсу The next AI Guardians від Microsoft?

1.  До 25 січня 2020 року необхідно зареєструвати команду і завантажити 2-3 відеоролики, де пояснюєте “больову точку” вищої освіти та шлях її вирішення за допогою АІ.

2. Учасники з найбільш перспективними ідеями перейдуть на наступний етап, де до 20 березня підготують демо-версію проекту і презентують її журі через програму Teams.

3. 30 березня – 3 квітня 2020 року  відбуватиметься оцінка рішення команд суддями (дзвінок через Teams), та відбір 5 фіналістів.

4. П’ятірка кращих команд представить рішення експертам на фінальному гала-шоу – «The Shark Tank of The next AI Guardians» 27-29 травня в Будапешті. Фіналісти також відвідають триденні інтенсивні курси по ШІ від провідних експертів галузі та отримають останні версії пристроїв Surface Pro від Microsoft.

На сторінці реєстрації можна знайти всю необхідну інформацію про конкурс, дізнатися про критерії відбору та про ресурси, якими зможуть скористатися учасники. Більш детальна інформація буде опублікована на офіційній сторінці у Facebook: Microsoft AI Bootcamps та Instagram: Microsoft_AI_Bootcamps.

Минулого року, команда студентів та випускників УКУ перемогла у змаганні Microsoft AI Idea Challenge Contest з проєктом CardioVision, що покликане вирішити одну з найбільших проблем людства – смерть від серцево-судинних захворювань.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь