Спецпроєкти

В Україні запустили онлайн-маркетплейс сучасного мистецтва Codeky.Art


1 лютого 2020 року в Україні стартувала онлайн-платформа і маркетплейс сучасного мистецтва України CODEKY.ART. Там представники творчих професій (художники, скульптори, фотографи, гончарі та ін.) зможуть продавати свої роботи, а також рекламувати послуги.

«Мета проєкту – підтримка, розвиток та популяризація сучасного мистецтва в Україні. Для цього ми створили унікальне середовище, де розміщувати і продавати свої роботи можуть не тільки професіонали і початківці художники, а й кожен охочий, пройшовши просту модерацію. Для підтримки і натхнення студентів творчих професій у нас передбачені спеціальні умови», – говорить про платформу автор проєкту Юлія Ковальова.⠀

Платформа дає можливість артмайстрам зі всього світу вести свій бізнес онлайн. Зареєструвавшись на сайті і створивши свій бізнес-кабінет, ви зможете:

  • Представляти, просувати і продавати свої роботи без посередників покупцю.
  • Вести особистий блог – ділитися зі своєю авдиторією і однодумцями власним сприйняттям світу, мистецтва і подіями, які надихають.
  • Рекламувати свої виставки, майстер-класи та інші артпослуги на дошці оголошень.

Вартість розміщення робіт на місяць – 1,5% від їхньої ціни. Також стягується сума за маркетингові послуги і просування. Розміщення оголошень про послуги, наприклад, майстер-класи – обійдеться в 200 грн/місяць. Для власників бізнес-кабінетів блог 3 оголошення в місяць – безкоштовно. А для студентів передбачені знижки.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь