Спецпроєкти

Через поширення коронавірусу в Китаї проводять рейви в режимі онлайн


У Китаї, де оголошено епідемію коронавірусу, покази мод проходять без глядачів, а для тих, хто не може ходити в клуби через карантин, придумали новий спосіб розваги. Місцеві діджеї почали проводити вечірки онлайн. Перший онлайн-рейв відбувся 31 січня на сайті Bilibili. Вечірку організувало агентство з продажу квитків RSS.

Після цього нічні клуби стали запрошувати на рейви в застосунках Kuaishou і TikTok. Деякі вечірки проводяться на основі записів попередніх заходів, а іноді діджей грає сет у порожній кімнаті в прямому етері. Користувачі можуть ділитися коментарями під відео в режимі реального часу.

Зокрема, 10 лютого до вечірки в нічному клубі Sir Teen за перші півгодини до трансляції  долучилося понад 100 тисяч людей, а всього цей рейв подивилося 2,3 мільйони глядачів. 9 лютого клуб OneThird отримав за трансляцію онлайн-рейву майже 20 мільйонів монет TikTok (близько 143 тисяч доларів).

P.S. Любий читачу, ми хочемо познайомитися з тобою ближче. Можешь, будь ласка, відповісти на кілька питань? А ще там знайдеш інфо, як долучитися до секретного клубу із подарунками від наших партнерів ;) Let’s talk!

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь