Спецпроєкти

Спецвипуск серіалу «Друзі»: коли і де вийде?


Весь зірковий склад «Друзів» збереться вперше за 15 років для зйомок спеціального випуску, який покажуть на стрімінговому сервісі HBO Max.

Вихід спецвипуску заплановано на травень 2020 року і відбудеться одночасно із запуском платформи (нарешті). Дата запуску ще не відома. Підписка на сервіс коштуватиме $15 на місяць.

Спецвипуск «Друзів» буде не у форматі традиційної серії, а у форматі розмовного шоу, де зберуться всі актори та творці серіалу й розкажуть і покажуть те, як знімався легендарний ситком. Гонорар кожного актора складе 2,5 млн доларів. Також на платформі будуть доступні всі 236 епізодів серіалу. Зйомки проходитимуть на знаменитій студії Warner Bros., де були відзняті всі попередні серії серіалу.

Метью Перрі першим розповів про це в інстаграмі, додавши до допису фото акторів 1990-х років. Решта акторів також поділилися цим постом.

«Друзі» – американський комедійний серіал про життя шістьох приятелів. Прем’єра першої серії відбулася 1994 року.

Чутки про вихід нової серії культового серіалу з’явилися у жовтні минулого року, після того як Дженіфер Еністон виклала фото акторів в інстаграмі. Тоді вона й розповіла на шоу Еллен Дедженерес, що вони працюють над дечим, проте перезапуск серіалу очікувати точно не варто.

View this post on Instagram

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM ??

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь