Спецпроєкти

Google Earth View: У сервіс додали понад тисячу нових фото планети із супутників


Earth View – це проєкт від Google, заснований у 2001 році, колекція тисячі найкрасивіших пейзажів планети з космосу. Кілька днів тому компанія поповнила колекцію ще тисячею нових яскравих знімків Землі, які оптимізовані для сучасних екранів з високою роздільною здатністю, що дозволяє розглянути будь-який куточок нашої планети в найдрібніших деталях. У неї входять зображення зі всіх країн світу.

Щоб постійно поповнювати колекцію новими зображеннями, Google співпрацює з німецькою компанією програмного забезпечення «Ubilabs», за допомогою якої їм вдалося за останні кілька років відсканувати 36 мільйонів квадратних миль супутникових знімків і отримати найкрасивіші зображення планети.

«Earth View дарує нам здатність підняти наш погляд до космічного простору. Ландшафти, які з’являються, коли ви відкриваєте нову вкладку або розблоковуєте ваш телефон, роблять ваш день. Я сподіваюся, цей невеликий кумедний проєкт разом з Google Earth спонукає нас більше піклуватися про нашу планету», – розповів Гопал Шах, менеджер проєкту.

Google пропонує завантажити будь-яке зображення і встановити його як заставку на комп’ютер або смартфон. Для зручности на Google Earth View можна підібрати зображення на свій розсуд, для цього потрібно натиснути на кнопку «Show Map», вибрати необхідний відтінок і точку в будь-якому куточку світу.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь