Спецпроєкти

Instagram підказуватиме, від яких користувачів варто відписатися


Інстаграм запустив нову функцію, яка дозволяє сортувати підписки за трьома критеріями: «за замовчуванням», «найчастіше переглядаю в стрічці» та «взаємодію найменше». Відтепеп користувачі зможуть стежити за активністю своїх фоловерів та відписуватись від найменш активних, нудних користувачів.

Наприклад, можна переглянути, хто викладає найбільше «сторіз», активно заповнює стрічку контентом або взагалі неактивний. «Ми знаємо, що з часом ваші інтереси і стосунки можуть еволюціонувати і змінюватися», – кажуть представники Інстаграму. Тому завданням нової функції є якнайкраще відобразити актуальні зацікавлення і зв’язки людини.

Проте, в такий спосіб Інстаграм турбується не тільки про користувачів, але й про рекламу. Адже якщо людина буде бачити у стрічці лише цікаві та важливі їй пости, вона більше часу проводитиме в мережі і в результаті матиме більше шансів натрапити на рекламу.

Щоб скористатися функцією, потрібно перейти в розділ з підписниками і переглянути доступні категорії. Також можна відсортувати підписників від найбільш ранніх до доданих нещодавно.

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь