Спецпроєкти

Безпрецендентно: у конкурсі «Міс Німеччина» перемогла 35-річна бізнесвумен і матір


У суботу, 15 лютого, відбувся конкурс «Міс Німеччина-2020», на якому титул здобула Леоні Шарлотті фон Хазе – 35-річна бізнесменка. Жінка стала найстаршою переможницею шоу «Міс Німеччина» за всю його 93-річну історію. А також першою матір’ю, що отримала це звання. Конкурс відбувається щороку з 1927 року. 

Вона перемогла серед 15 конкуренток-фіналісток. Темою цьогорічного конкурсу була автентичність жінки #EmpoweringAuthenticWoman. Претенденток оцінювали не тільки за красою, але й за їхнім інтелектом та характером, поглядами та цінностями, які вони сповідують. А журі цьогоріч складалося винятково із жінок.

Леоні відстоює феміністські погляди і бодипозитив. «Жінки давно не зацікавлені щосили гнатися за загальноприйнятими стандартами краси. У моєму розумінні красива жінка – це сила, характер і природність, які вона випромінює», – заявила переможниця.

«Я хочу представляти Німеччину з елегантністю, гідністю, харизмою та силою», – зазначила Леоні після перемоги.

Конкурс відбувався у найбільшому парку розваг ФРН «Європа-парк» неподалік від Фрайбурга.

Що відомо про переможницю?

Леоні Шарлотте фон Газе – власниця онлайн-магазину вінтажного одягу з міста Кіль, столиці федеральної землі Шлезвіг-Гольштейн.

Переможниця конкурсу народилася та виросла в Намібії. Останні п’ять років вона живе в Кілі, звідки походить її родина, та має німецьке громадянство. У грудні минулого року вона була обрана як «Міс Шлезвіг-Гольштейн».

#bit.ua
Читайте нас у
Telegram
Ми в Телеграмі
підписуйтесь